söndag 13 oktober 2013

Déjà vu (buhu)

# ilsk morsa född -80

Here we go again* skrattade Linus nervöst. Jomenvisst så var det dags igen. Linus noterade det när jag muttrandes för mig själv det var väl själva fan va grejor det är överallt och jag haaatar den här lägenheten sparkade på prylar som låg på golvet. Ni som har småbarn vet ju hur man plockar undan varje kväll och sen blir det ny dag och dröjer kanske en timme så ser det ut som Fornåsaloppisen igen.

Nu har minipillrena jag började äta för två veckor sen kickat in. Den här härliga ställa-in-kroppen-perioden. Vi pratar mellanblödningar (ameh gu så kul att blöda som fan så här post-förlossning, man hann ju nästan sakna avslaget), finnar och h u m ö r. Riktigt hormonhumör och då är det låghormonpiller eftersom jag ammar. Hur det blivit med "vanliga" piller, hu det vill vi inte ta reda på. Precis så här var det ca två månader efter Skorpans födelse. Jag blev skogstokig på alla prylar, möbler och lägenheten. Alla möbler i vardagsrum och sovrum åkte ut på Blocket i en rasande fart och sen köptes nytt. Borde stå på bipacksedeln bland biverkningar med andra ord. Så Linus undrade lite vad som skulle hända nu, möblerna är ju således ganska nya och flytta ska vi ju snart. Jag gick in i sovrummet öppnade garderoben och slet ut 8 plagg jag inte använt sen jag minns inte sist och kastade dom i sopnedkastet. Tillfredsställd. För nu.

Om ni går på Linus kan ni kanske ge honom en kram eller skriva nåt klämmigt till honom på Fejjan eller nåt. Han har det inte helt lätt, tokig fru, Skorpan är inne i nån härlig 3års-känslig-period och Grynet har bebismagknip.



* here we go go go to the temple of consumption...

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Ut med skiten, det är frigörande. Själv brukar jag önska att det ska komma en fartdåre på vår gata när jag är på det där humöret så jag riktigt kan SKÄLLA på någon!! Det är också ganska upplyftande. Testa.

Linus Forsberg sa...

Skäll inte på mig!