fredag 11 oktober 2013

fredagsfyndande

 Skorpan är fortfarande hos sin farmor och farfar (kommer hem imöra) och Linus har jobbat hela dagen så Grynet och jag har hängt själva. Det strålande höstvädret pockade på promenad efter frukost.

 med lunch i magen fick jag ett infall och hivade in Grynet i bilen och stack på secondhandshopping. Trångt och trappor resulterade i Babybjörnselen (love it! tack gud för ännu ett litet lätt barn) babyskyddet är ju så himla tungt och otympligt att bära runt på.

 en sån här var jag på jakt efter till Skorpan men hittade aldrig nån fin, hittade iof en fin vagga som både hon använt och Grynet har nu. 

jodå shoppades gjordes det, sicket flyt en chiffonje slank in som handen i handsken ( med  centimetrars marginal) i kombibagagen. För er som tänker hmm chiffonje så är det som en sekretär alltså en slags skrivbordsmöbel. Skillnaden är att en chiffonje har lådor där "nere" det har inte en sekretär. Just den här lilla rackaren är ett nätt litet stycke i teak för 350:- helt överkomligt till vår kontorshörna i huset sen. Hur den hamnade i bagagen? Jodå, har man en liten spädis i en sele behöver man inte ens klippa med ögonfransarna för att få hjälp;) Skorpan fick en sjukt cool träningsoverallsjacka från 70-talet för 35:- som ni kan få se imorn eller nåt.


sen ska det ju drickas kaffe i retrotappning framöver:) 30:- för alla sex.

2 kommentarer:

Anette sa...

Härligt så du fyndar! Men får ni plats med allt nu innan?!

Anna sa...

Anette:
Linus har asiatiskt påbrå och är en jävel på tetris;) Ska ju inte ljuga nu är det i princip fullt i förråden, men nu är det bara lite förvaring och matsalsstolar som saknas (och gardiner + nån matta) och det sistnämnda köper vi nytt så det köps när vi flyttar annars är det komplett:)