torsdag 31 oktober 2013

mera torsda

 Bästa Kisbenedeks och lunch på Stadsmissionens café. Fina Therese bjöd och det serverades en makalöst god Flygande Jakob med himmelsk vaniljpannacotta till efterrätt.

Efter lunchen hastade jag bort till föris, maskerad med dropinfika, Linus anslöt direkt från jobbet. Grönfärgad sockerkaka, kaffe på en tripptrapp med diverse intorkat snor och mat. Har jag sagt att jag gillar större samlingar av små barn och deras lokaler? På förmiddagen hade dom haft disco och ätit popcorn. Amishbarnets första popcorn tror jag, imorn ska hon få titta på tv för första gången höhö;) Varken jag eller Linus gillar popcorn så det har inte serverats hemma. Apropå popcorn så mindes jag ett mellanstadiedisco, klass 4B Blästadsskolan. Jocke tog av kastrullocket när det poppade för fullt, pang ett varmt popcorn i ögat och fick gå hem. Jocke var inte bara glutenintolerant han hade lite känsliga ögon också, hans pappa har förövrigt en glasögonbutik i stan. Jag hade på mig polotröja under t-shirt, 1990 var året.

svart katt vit katt
nästa år köper vi ett par feta glasögon och en polotröja så får Skorpan gå som dansk formgivare

Skorpans alster från häromdagen, nu är inte "gubbarna" könslösa längre...

Nu har vi lämnat Breaking Bad bakom oss, jag rekommenderar den varmt, vi hugger in på mer Walking Dead kvällarna framöver.

Förresten vem har lärt mitt barn att säga jippi kay yay? Tack. Det låter sjukt kul

Inga kommentarer: