torsdag 24 oktober 2013

torsda

I förmiddags var vi på Colorama för att spana på tapeterna vi hittat på nätet. Det bästa med att Linus jobb, precis som mitt, har lediga vardagar/oregelbundna tider, då kan man göra sånt här en vardagsförmiddag. Vi var själva i butiken, skönt! Alla tapetvalen kändes klockrena även i verkligheten så det gick fort, dock hade vi inte hittat någon till vardagsrummet men vi beskrev vad vi önskade så plockade en trevlig tjej fram två som hon tyckte. Hon kunde sitt jobb och en av dom hon visade får det bli!


spegeln som visar hur tapeten skulle se ut i "större miljö" men humoristiska man använde den för att se hur det skulle se ut om han hade skitmånga ungar...

 vidare till IKEA för lunch (och efterrätt givetvis, i sällskap av paltkoma-Grynet) på IKEA provsatt vi matsalsbordsstolarna (haha is that even a word?) vi spanat in på nätet, dom får det bli (såvida det funkar utrymmesmässigt med sex stycken runt bordet vi köpt det får vi helt enkelt testa. Vi såg ett mindre skåp i förbifarten (en sån möbel som vi inte behöver men åh va fint den var) båda två stannade till och sa i kör "ett sånt vill vi ha"! Inte prio men sen slår vi nog till! Vi har väldigt lika smak så det blir sällan kontroverser runt möbler/tapeter. Eller skönt att han har min smak;)

 kvällsspel, Grynet tyckte det var väldigt underhållande att ligga nära och titta på




1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Vilket skåp? /Nyfiken i en strut a.k.a. Johanna