fredag 14 september 2012

[ANNA] update!

 dagen i bilder dårå...
efter frukost gick Skorpan in på sitt rum och drog fram duplot, snorpappret brevid, gött.

 Linus och jag vevade runt med disk och tvättstuga, denna modell på torkställning är lysande när man måste vara lite kvadratsmarta i sin lilla 3:a. Det får plats mycket, men på höjden, orka med dom dära veviga utfällbara "vingarna" som man går in i jämt om man är lite fumlig som jag..Vi tackar Linus päron för detta tips!

 ICA Maxi, en sötnöt i sina nya snickisar, tog mitt jobb med storm som vanligt. Typ Klara och Jenny J gulla sönder henne och Skorpan älskar dom.

 Skorpan springer direkt till bananstationen sen står hon där (tydligen viktigt att stå kvar där och inta bananen också), spanar folk, vinkar lite och mellisar. Nu börjar vi märka skillnaden på matkontot när vi inte släpar hem en himla massa blöjor, gött i plånboken och skönt att slippa bära. Slutet på maj-slutet sept, Skorpan firar 4 mån som toalettkissare. Trodde det skulle bli ett bakslag när hon kom tillbaka till dagis efter sommaren, att hon inte skulle hinna/komma ihåg/våga säga till men nä faktiskt, 2 byxkissningar där första veckan är allt.

 eftermiddagstur på stan..


 min andrepilot i pannkaksstekning, eller pankapaka som det heter om du frågar Skorpan...


I skrivandets stund är klockan strax efter 20, Skorpan sover sen en timme. Linus och jag sitter i köket. Laptopar mittemot varandra och då och då..kolla in trailern på den här filmen - kolla dom här bilderna eller bäst jag mailar över den till dig, eller jag: dör lite, bildgoogla det här underbara Iitalaporslinet - jättefint gillar strukturen (gillar att jag är gift med någon som har en åsikt om Iitalaporslin och faktiskt på helt eget bevåg kom hem med detta för ett par höstar sen, älskart!) Men just nu är vi mest filmfokuserade, hittat 3 nya som känns väldigt lovande och verkar klara första kvalitetsspärren på IMDB. Vi startar med en ikväll! Imorn sticker vi på en dagsutflykt med Eriksson.

7 kommentarer:

Mallanbrallan sa...

Den där mössan alltså. Jag klämde på de sista två som de reade på UNI, men Mattias tyckte inte att de var 100 så jag beställde andra på nätet. När de väl kom var de hur fula som helst och säkert sydd av någon utan som helst känsla för kvalité:( Suck...

Anna sa...

Amen Mattiaaas!! jag hade aldrig lyssnat på det asså, never! MEN du har ju sytt en alldeles egen jättefin!

anna sa...

Jag har faktiskt till på lager, en likadan i rött också...måste nog erkänna mitt svåra beroende;) får göra en utställning när Slorpan blir stor;)

anna sa...

Haha slorpan?! Skorpan!

Malin sa...

Haha slorpan:) nu vet du vad Skorpans ev. Framtida syskon ska heta!

anna sa...

Lätt haha slurpie:)

anna sa...

Lätt haha slurpie:)