torsdag 20 september 2012

[ANNA] lite torsda

Spännande bygg-gubbar på taket från köksfönstret.

Lego-riggen. Denna fina oljerigg (ser ni la att det är va?) byggde Linus och Skorpan tillsammans. Skorpan älskar sitt Duplo, snacka om att få utlopp för sin kreativitet!

 Alltså ojoj va hennes hår växer, nu är det värsta kalufsen igen. Skorpan pratat om att få gå till Ciss, hennes frisör, stup i kvarten så det är la dags snart igen!

Idag har vi gått om varann helt här hemma, jag och Linus alltså. Jag jobbade 7-14 och Linus 14-22. Så Skorpan fick en kortis på förskolan idag. Jag sladdade in på Instutionen för Smittsamma Barnsjukdomar vid 14:20-tiden, mitt i mellis som vanligt. Så jag satt med och myste lite bland snoriga slemupphostningar, tuggade mackkanter och mjölkpölar. Väl hemma tömde vi postfack på diverse spännande saker och en och en annan härlig bensinräkning. Skorpan byggde med sig lego medan jag packade upp väskor, öppnade post och drack kaffe vid diskbänken. När jag var färdig så hjälptes vi åt att baka en äpplekaka, Skorpan var första ihällare av ingredienser och vispförare, när kakan stod i ugnen åt vi middag. När vi ätit smakade vi vårat mästerverk, Skorpan var väldigt nöjd. Sen var det dags att hoppa i skor och jackor. Vi hade en lekparksdejt med Malin, Mattias och Ingrid. Himla kul! "Glappet" mellan barnen börjar plånas ut och dom uppskattar varandras umgänge och skrattar åt varandra. Sånt blir man varm i hjärtat av.

Ingrid sitter och filurar på väg hem från lekparken tidigare ikväll.

Inga kommentarer: