söndag 23 september 2012

[ANNA] sönda

 
 flanell och papiljotter till redo för 12-22:15 på stormarknaden

Linus och jag har sovit som två klubbade sälar i natt, man tenderar att göra det när man "får". Linus började 09:00 så vi sov till 07:30 (från 23:30 så vi skrapade ihop 8 timmar när hände det sist?) och hann även med att äta frukost tillsammans. Jej! Taggad för jobbet nu. Men hörni, kom inte alla på en gång och handla som ni gjorde fred/lörd. Ring varann innan och kom några i sänder, blir lite mer hanterbart för alla;) Fick sms från svärmor nyss, sparven hade sovit gott hos dom och snart skulle Linus bror och fru komma dit. Hon får en fin söndag! Ikväll efter jobbet åker Linus dit och sover, så kommer dom hem tillsammans imorn förmidda. Han slutar så sent att det inte är bevänt att åka hem och sen köra ner till Ödeshög imorn för att hämta hem Maggan. Det blir mer klimatsmart, tidssparande och kostnadseffektivt såhär. Klockan 11 imorn väntar *BVC och 2,5års kontroll (där har vi inte varit sen Dackefejden) hmm måste varit när hon var 1 år kanske va? För visst är det så långt skutt va, från 1-2,5 år? Hur som vi har ju inte haft mycket med det där bygget att göra överhuvudtaget annat en vaccinationerna och mät/vägning i början. Bästa med morrondagens besök är att vi får komma till en vikarie, hon är egentligen distriktssköterska men hoppar in vid sjukdom osv på BVC. En härlig kvinna, det var hon som träffade Skorpan allra allra först, det var nämligen hon som kom och gjorde ett hembesök när hon var nån vecka gammal. 

* vid detta besök gör man bla en språkkoll, när sköterskan ringde och bokade in oss så frågade jag vad vi skulle göra på besöket, andetaget senare gastar Skorpan mamma är en bajskorv! i bakgrunden. Sköterskan kan inte hålla sig och skrattar ja prata kan hon ju! När jag lagt på ser jag Linus så och garva i hallen, det är han som skickat in Skorpan i köket med uppdraget att skrika bajskorv.

5 kommentarer:

Lovisa sa...

Vi gjorde som du sa och var tidigt tidigt på maxi imorse. I princip folktomt. Nice!

Älska Skorpans uttalande också. Haha! Är alla pappor sådär eller har bara du och jag lyckats haffa oss varsitt praktexemplar till män?

Stina sa...

Haha... Ja, berätta gärna vad som händer på 2,5-årskontrollen så vi är väl förberedda ;-)...

linus sa...

Bajs bajskorv bajd

Anna sa...

Lovisa!
Haha är Petter lika knas;)

Stina!
Man kan köpa facit imorn eftermidda;)

Linus!
Gå och lägg dig!

Anette sa...

M är likadan han med så det är nog alla killar...

PS. Snygg KL det var igår då!