söndag 30 september 2012

[ANNA] sönda

Söndag är tipspromenadsdag!



skitungarna kastade äpplen på varann och fotografen

svårt att tro att den här lilla oskyldiga sparven kan ha en dold agenda...*



Asklunds åkte hem efter rundan, vi hade med lunch så vi åt i skogen. Sen gick Skorpan på äventyr i den färggranna höstskogen..



* Skorpan slet bort mossa från en sten vilket hennes båda föräldrar sa nej till (tar ju sjukt lång tid för mossa att växa och den är ju hem för en massa små djur). Då gör Skorpan det hon gjort två gånger bara idag och en igår. Hon spärrar upp sina oskyldiga blå och säger med ljus röst; mamma och pappa gå ifrån lite eller? Hon är inte dum ni. Innan hon gick och la sig badade hon, drick inte badvattnet Skorpan!  -Mamma gå ifrån och stänga dörren en stund..eller? Hahaha va ska man säga liksom, hur dumma ser vi ut att vara!

När vi kom hem styrde vi ner på stan för att köpa en ny termos och lysrör. Det rådde dock lite förvirrning runt termosen. Skorpan var helt säker på att man stoppar en sån i stjärten (guud vi måste spärra Youtube för ungen!) tills vi redde ut de olika begreppen termos och termoMETER. 
Till middag har det bjudits tacos vilket hör till ovanligheterna här hemma, kanske 1 gång varannan månad skulle jag säga. Alltså det är la inte ogött men liksom okej. Smakar ju mest lite spiskummin och gurkmeja, inte skitsexigt. Äter hellre en pizza isåfall. Ja eller helst hemgjord laxburgare..åh det måste planeras in i veckan! Efter middagen pärlade Skorpan och jag. Eller för att citera henne, hon skulle bygga jävla pärlplatta! Okej, jävligt fina blev dom..

Ikväll drar vi igång en ny film, återkommer med omdöme!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Hur mycket jag än analyserade stenarna och träden i bakgrunden på bilderna så kan jag inte lista ut om ni går samma tipspromenad som vi. Den i Vidingsjö?

anna sa...

Haha Lovisa, ja sitt Vidingsjö kan man ju innan och utan;) nä vi har kört Vidingsjö nån gång men tycker Landeryds är mysigare!