torsdag 27 september 2012

[ANNA] torsda

 Efter att ha landat lite efter jobb/förskola. Packat upp, bytt skitiga kläder (barnet), druckit en kopp kaffe och bäddat rent i sängarna tog vi en promenix. Skorpan åkte, jag gick, vi höll samma tempo;) Vi mötte grannen Viktor, Skorpan blev jätteglad, ännu gladare av att få veta att han ska vara barnvakt imorn.

 Hela jag delat i två, idag hade jag en favvoklänning i tunn grå merinoull, såg en smula trött ut i den lilla kvarterslekparken. Det berodde på att jag var det.

 Efter att ha mulat in Flygande Jakob hela familjen, det var dögött, tog Linus cykeln ner till stationen för en Blocketförsäljning. Jag nattade sparven, såsom vi brukar vid 19-tiden. Först en bok och sen sitter vi på en pall brevid sängen och sjunger en lita vers eller två. Volia! Man smyger ut och lämnar (se bild ovan) i nattlampans sken bakom sig..

Linus kom hem med ett dollargrin, andra försäljningen inom två dagar. Fint. Säga vad man vill men han säljer lika mycket som han köper på Blocket;)


Vid kvällsmaten sa Linus att han ville se en film ikväll, det tänkte jag med på under förmiddagen, sammanträffande! Han hade blivit peppad av nån filmrecensent imorse på morron-tv. Jag vill mysa med min fru sa han. Asså den är man ju inte beige på, fast tvärt om rå. Nu slänger vi på filmen! Ses imorn!

Inga kommentarer: