lördag 29 september 2012

[ANNA] här kommer mer och större...

 Mjölby här kommer vi!

hihi inte i fickorna..så jävla grabb stå och gräva lite haha

sen kommer vi till Mjölbyinköpen...
Vi sladdade förbi gallerian, Expert säljer ju som bekant ut, detta blev fynden till 30% sänkning

Jag slog till på denna übermysiga mysdress i tunn supermjuk ecobomull som jag gått och dragit i nån månad.
Sen valde Skorpan två små saker helt på egen hand, dom ligger i Draknästet, a k a det nu sovande barnets rum, så ni får se imöra!

Dagens simhallsbesök var jättekul och hela familjen var rätt spaka i bilen hem vill jag lova, fy tusan vad vi busat, hoppat och plaskat. Skorpan var helcrazy i simhallen, kastade sig i vågorna, åkte både stor rutschkana med Linus och upp och ner i mindre variant (som ändock slutade i en djup bassäng) på egen hand. Var mer under vattnet än över ytan, tjöt och skrek av glädje och exstas. När magen började knorra åkte vi downtown Mjölby, efter mat så drog vi en repa i gallerian som sagt. Där drack vi kaffe och åt glass också. Jag valde romrussin (för det är dögött och jag är äldst) Linus som älskar godis/glass med kaffesmak tog det och Skorpan valde polkaglass ( bra val Skorpan det är mä gött!) Det slutade med att jag fick ha min glass ifred ( skitkonstigt) och att Skorpan åt upp Linus kaffeglass.

 mäh! mej gick det ingen nöd på, slog till på en ny handväska igår, föll lite för det klassiska men med en grov dragkedja som gav väskan lite attityd.

kontrast till min sockersöta plånka som nu ligger däri, dålig färgåtergivning den är klarröd.

testade detta idag, supergott och en ny favvo!

1 kommentar:

Anette sa...

Vilken superfin mysdress!

Åh, låter gott det där vattnet. Måste testas...