tisdag 10 januari 2012

[ANNA] ----++++

Dagen får plus och några minus..

Natten bjöd på fåtal sömntimmar, Skorpan ropade vad som kändes som en gång i timmen. Mamma dricka, inte sova, dricka, inte sova om OM igen. ----- Vid 04-tiden ropade jag tillbaka; mamma sover hon kan inte röra sig.. man behöver ju inte vara raketforskare för att räkna ut att Skorpan inte trodde på det.


Skorpan vaknade sur imorse, en av dom första gångerna skulle jag säga, hon var fortfarande trött, säkert pga utebliven middagslur igår och dålig nattsömn. Göra frukost efter lite sömn med surt barn.-----

Gå ut efter frukosten och få frisk luft +++++, det är den bästa boten mot total trötthet. Friska luften gör att man piggnar till och hjärnan inte känns som mos.

Skorpan somnade direkt efter lunchen. Jag hivar i mig kaffe och läser bloggar. +++++. Skorpan vaknar förhoppningsvis snart och på rätt sida.

Linköpings kommun avdelning barnomsorg ---------- guuud kommentarer överflödiga. Ett liiitet tips är ju att ni skickar ut information (över huvudtaget) gärna i god tid och att ni inte utgår från att folk kan vara lediga hur fan som helst från sitt jobb. Apskaft.

Linus besiktigar bilen på vägen hem från jobbet...hmm  kan bli plus kan bli minus. Läskig väntan.

 Ena stunden trött som tusan andra sekunden fullt spex. Dagens byxor får ++++++ man blir ju glad av att bara se henne i dom. Roligast är väl att det är storlek 80 i dom (dvs 9-12 månader) Skorpan fyller 2 år i mars haha.

2 kommentarer:

Linda sa...

snygga brallor!!
rättviks kommuns barnomsorgskontorsnissar är nog samma lika som i linköping låter det som - bedrövliga!

Anna sa...

Är det så pruttigt uppe hos er med alltså? Det är pinsamt hur dåligt det sköts här och hur lite info man får. Det räknas kallt med att man kan vara hemma två veckor till än man uppgivit att man vill ha plats ifrån. Apskaft som sagt!
kram!