torsdag 5 januari 2012

[ANNA] God kväll.

Godkväll bloggen.

Jag har jobbat, gick upp aptidigt efter några timmars sömn, huvudpang därefter. Jobbet gick i 140 knyck som vanligt, hade mycket att göra och när man bara är där en gång i veckan (dessutom med ett tvåveckors uppehåll över jul/nyår) så är det många man vill prata med och som blir glada för att sen en:)
 en rejäl storhandling (allt sånt dära ni vet tvättmedel, sköljmedel...osv var slut hemma) senare var jag hemma. Det slank med semlor i kundvagnen och jag kom hem lagom till nybryggt kaffe, fint som smör på laxen!

Ett Blocket-fynd stoltserade i köket, en tripptrapp-stol till Skorpan (som blev väldigt glad för sin fina-jag-är-ingen-bebis-stol). Säljaren (en kvinna i Skärblacka) körde nämligen hem den till oss då hon hade vägarna till Linköping idag. Det bästa av allt då? Priset, endast 300 pistoler för en tripptrapp i jättefint skick, nypris 16-1800:- billigaste jag sett på Blocket innan var 4-500:-, bara det är ju ett kap, men då hann jag aldrig innan dom blev sålda. Till kvällsmat premiäråt Skorpan tacos i sin fina stol. Ur matvägran-Skorpan kom smaka-på-allt-Skorpan. Det ska smakas till höger och vänster hela tiden, skitkul! Rå lök, kaffe och stenbitsrom (en riktigt hit!) är bara några kulinariska läckerheter som passerat Maggans minismaklökar de senaste dagarn. Hon åt av allt på sin lilla tacotallrik, dock var tacosås..hmm.. sådär. Det var en mild variant men det räckte, Skorpstackarn utbrast: oooj varmt i munnen! och försökte torka av sin tunga, hon hävde en mugg vatten så var det över haha nä mild tacosås är tabascostarkt när man är liten.

NU ska jag och Linus dö en smula i soffhörnet. Fy drake vilka trötta småbarnsföräldrar vi är, dom mörka ringarna är numera permanenta solglasögon. Skitsnyggt och gratis. Noterade när jag halvhängandes över handfatet försökte sminka en illusion av en skaplig morsa 05:30 imorse att min concealer som är indelad i tre olika färger, den som täcker blåton är i princip nästan slut. Det ger en hint som sömnbristen. Men hej skam den som ger sig, i natt ber vi till sömngudarna än en gång.

Inga kommentarer: