fredag 20 januari 2012

[ANNA] friday

Efter frukost knallade vi bort till lekparken, vi hade sån tur att vi kom dit precis samtidigt som Vilma (som kom med sitt dagis). Vilma blev precis lika glad att se oss som vi att se henne. Skorpan och jag lekte med henne och hennes dagispolare. Vi cyklade cykelkarusell tills jag nästan blev åksjuk(fan att man ska vara vuxen, barnen är ju helt opåverkade!) sen gungade jag Vilma, Skorpan och 3 dagisbarn till. Det var ingen lätt uppgift vill jag lova, så fort man hunnit skjuta fart på alla så ville den första ha mer fart, jag blev nästan lite svettig haha.

Aporpå på nåt helt annat, film, så var det den här skitobehagliga filmen vi har sett. Den var riktigt bra men kom ihåg att jag varnade er innan, den är riktigt obehaglig. Svensk skådis med i casten, MyAnna Buring. Vill ni se något betydligt lättsammare ska ni se Little Miss Sunshine som börjar 21:30 på 4:an ikväll. Det är en härlig måbrafilm!

Det är ju fredag och vad är fredag utan Klick-bilagan?! Vi lade rabarber på en på ICA på väg hem från lekparken, Skorpan bläddrade ivrigt igenom den under färden hem.

Nähä ni, när Tusse-Mikael har vaknat här inom det närmsta så ska hon får vara hemma hos vår vän och granne, Viktor en stund. Jag ska till frisören och det gick verkligen inte att boka om tiden, Linus jobbar. Snälla Viktor ställde upp och är barnvakt. Det är första gången han är det men jag känner mig inte det minsta orolig. Hade inte jag(vi) trott att Viktor fixar det galant och att Skorpan skulle tycka det var kul hade vi aldrig frågat liksom. Skorpan är ju självgående hon behöver mest sällskap/lek. Det blir nog finfint!

Inga kommentarer: