måndag 23 januari 2012

[ANNA] lite nytt..

När Skorpan sovit middag åkte vi till Tornby. Skorpan fick ett fint klädskåp (en pall, lite backar och ett skrivbordsunderlägg), det blev även ett par jeans och en tröja till snörpan. Sen hämtade vi upp Matkassen på mitt jobb innan vi åkte hem. Himla fin blandning mat denna vecka, internationell inspiration. Mest dreglar jag över det franska bidraget, bouillabaissen toppad med hemgjord aioli...mmm.Det ligger dessutom en sån dära flaska krispig chablis i kylen, den blir fin till. Matkassen regerar!

 Nytillskottet i Skorpans nya klädskåp. Coolaste 70-talsbrallan, hög midja, utsvängda ben och hjärtformade bakfickor:)

 
Efter tips från familjen Eriksson (vi provade även Olles när vi var i simhallen och fastnade direkt) så  har vi nu införskaffat ett par såna *hära.

*Cherekringarna är framtagna av Reiner Cherek i Tyskland. De har tagits fram för att stimulera barnets motoriska utveckling. För att barnet ska få största möjliga rörelsefrihet i vattnet ska de ha flytkraften endast där det är nödvändigt. Eftersom det är huvudet som är tungt och svårt att hålla upp ska flytkraften sitta nära huvudet, dvs på armarna så tätt intill kroppen som möjligt. Eftersom hålet i ringarna sitter i mitten kommer barnet att kunna rotera fritt kring denna axel. Det är barnets huvud som bestämmer dess kroppsposition.

Inga kommentarer: