onsdag 11 januari 2012

[ANNA] hela-familjen-ledig-onsdag

Idag har det gått i ett så jag är allt lite trötters så här på kvällskvisten. Efter simhallen promenerade vi i rask takt hem(döskönt att ha promenadavstånd dit!) och åt lunch, rester från gårkvällen en smarrig räk/avocadopasta som vi fått från Matkassen för ett tag sen. Det må se lite trist ut men det är väldigt enkelt och supergott!! Hörni slappa inte och köp färdigskalade räkor det är fan mej inte okej man vill ju tugga sin mat ju. Efter lunch gick Skorpan och tog en lur jag skuttade dom få kliven uppför Pilens backen och hem till Mallanbrallan och Ingrid. Vi drack kaffe och pratade strunt, väldans flott. Därifrån skuttade jag raskt vidare till min frisör, Cicci, och putsade luggen lite. Cicci är fin hon, piffar till luggen mellan dom "stora" klippningarna alldeles gratis bara man hojtar. Jag har ju valt en frisyr med lite längre lugg vilket resulterar i att efter 2-3 veckor är den redan för lång. Ciccis egna ord är; på vuxna klipper vi inga ekonomiluggar, bra där Cicci det har du banne mej rätt i. Ekonmiluggar (dvs lugg som man klipper skitkort för att det ska hålla länge) lämpar sig aningens mer för barn. Raka spåret hem (via tvättstugan, hur kan en så liten människa med så små kläder producera så ofantligt mycke tvätt på en vecka?!) Linus och Skorpan var i full fräs med att laga middag. Efter maten gick vi ner till kusinen och busade i en timme eller två. Vilma har ju börjat sin dagisinskolning och det gör att vi inte kan ses om förmiddagarna och barnen har saknat varandra det märks. Dom spontankramar varandra mitt i leken. Stannar upp och så säger Skorpan kom Vilma, så håller dom om varandra en stund och Skorpan stryker Vilma över ryggen.. Då blir man nästan sådär lipig som av att tänka på hundvalpar och gamla människor som dör i hjärtesorg starx efter sin älskade.

För övrigt sms:ade jag grannen Viktor och frågade om han kunde vara barnvakt en stund nästa fredagseftermiddag när det kniper lite. Hur fint är inte svaret det blir jätteroligt!

 Det var så in i norden skönt i simhallen, solen sken in och vi satt i vattnet och solen värmde våra ryggar. Inte en människa i sikte knappt, love simhallen vardagsförmiddagar!

 Jag mms:ade Malin från simhallen och bad familjen göra tummen upp över läget, båda är med på noterna var och en på sitt sätt;)

Lillfisen aka Ingrid är för tillfället yngst i "vår" barnaskara. Det ska alltid finnas en bebis i flocken eller vad säger du Malin?;) Hur söt är inte bodyn? Skorpan har en tröja i samma serie.

3 kommentarer:

Tvättmorsa eriksson sa...

...mer tvätt väntar när det är dagis!!! Ibland byter Olle en gång på dagis och engång när han kommer hem innan pyjamas men det är väl då barn har kul!!! Ses snart om ni fortfarande är på Mjölby! Kram

anna sa...

uschan jag har hört det där med tvätt och dagis:-S funderar på ju skitigare ju charmigare haha;-) Vi är game! Hälsa din fina familj!

Anonym sa...

Hello very cool website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I'll bookmark your site and take the feeds additionally? I'm satisfied to find numerous
useful info right here within the put up, we need develop more strategies on this regard,
thank you for sharing. . . . . .

Take a look at my weblog: click here