fredag 27 januari 2012

[ANNA] Evening update.

dom här nyckelringarna hänger nu i respektive av våra bilars nycklar, man blir på himla bra humör av dom:)

I övrigt har Skorpan och jag tagit det väldigt piano under eftermiddagen. Vi har plöjt igenom 3 paket näsdukar var. Skorpan suckar och pekar bekymrat på sin nesa. Förbannade neverending mängd snor! Vi hoppas på sömn i natt så den är krassliga mamman överlever sin jobbhelg. Jag har nog inte fattat riktigt att jag är tillbaka på riktigt på jobbet förrän om några dagar haha. Spännande ju! En ny del av jobbet börjar nu, samtliga i familjen Forsberg går till sina jobb.

Nja ni mycke sömn verkar det inte bli, Skorpan somnade vi 19:30 och jag har precis varit inne hos henne redan (21) och vyssjat henne i famnen en stund hon var ledsen. Kämpigt med förkylningen, mår hon som jag just nu, ont i halsen, huvudet och täppt i näsan så är det nog inte konstigt att hon vaknar till. Dock är det tyst hos henne igen så förhoppningsvis har hon redan somnat om.

2 kommentarer:

fiuten sa...

Hej!
Plupparna är från Maxi, säljs just nu ut för 69:- (Normalt 149:-)... Men de finns säkert att beställa på såna hobbysidor, mina grabbar har nämligen sådana på förskolan!

Trevlig helg!

banditgrrrl sa...

Ja ha, är det sympatisjuka jg har i min onda hals! ;)

Härligt att läsa om ert goda mod i inskolningen!

Jobbar du imöra?