fredag 6 januari 2012

[ANNA] fredag hittills...

Idag var det lite kyligare i lekparken..

Tacorester till lunch och en väldigt trött Skorpan. Hon har stupat in säng efter lunch dom senaste dagarna. Till och med bett om att få gå och lägga sig. Nätternas hostande tar ut sin rätt.


Nä det var ett himla hostande i natt med och sömnen uteblev till framåt morronkvisten. Thank you lord för ett sjusovarbarn såna här dagar framför allt. Skorpan väckte oss 08:40. Vi firade att vi överlevt ännu en kämpig natt med att dricka morronjuicen ur champagneglas hela familjen. 

Bara eeen till haha. Samlingen utökas. Här kommer kommande vårens Skorphuvudprydnad. Fin så det förslår.

Häromdagen hämtade vi ut julklappen från Linus jobb. I år hade Mjölby kommun varit lite fiffiga tycker vi. De anställda fick e-presentkort som man fick lösa in på en hemsida med maaaassor att välja. Alltifrån Kosta Boda-glas, Fiskars-knivar osv.. Det fanns verkligen något för alla. Vi slog till på en rejäl gjutjärnsstekpanna. Tidigare har man fått såväl utvalda julklappar som morronrockar och liknande eller presentkort som man fick lösa in i princip alla butiker i Mjölby city. Det här var ju lite smidigare då vi inte shoppar jättemycket i Mjölby.

1 kommentar:

Angelica sa...

Va det ett Delicard?? Looove them :) jättebra att fe som present från en själv också :)