tisdag 17 januari 2012

[ANNA] tisda

God middag bloggen.

Linus jobbar 8-17:30 idag så Skorpan och jag är på egen hand. Vi inledde dagen med tvättstuga och sen lekpark. I lekparken sprang vi på min gamla barndomskompis Per !(ni vet han jag berättade om tidigare, vi växte upp ihop i Ekholmen nu bor han i Stockholm och har givit ut en bok). Vilka är oddsen för det hörni?! Per var på besök hemma hos sina föräldrar som bor här i området med sig hade han sin son Vilmer, dryga halvåret yngre än Skorpan. Vi lekte i sandlådan en stund innan dom skulle gå hem. Märklig känsla det där, vi sitter i en sandlåda igen men Anna med sin lilla dotter och Per med sin lilla son. Det hade vi nog aldrig trott om någon sagt det till oss då, på det tidiga 80-talet hemma i Ekholmen. Ni kommer ses igen om en massa år men då är det era barn som leker med varandra.

När Per, hans mamma och hans son gått hem lekte vi en stund till. I lekparken fanns även lite dagisbarn. Precis när vi ska samla ihop oss, gå förbi kvarters-Ica (Djurgårdsgatan) och sen hem och äta lunch, så kräks ett dagisbarn modell äldre i lekparken. Fan det är ju tydligt att det där med vad som är socialt accepterat beteende inte är medfött utan något man lär sig på typ gymnasiet. Vafan jag ska ju äta lunch!  - Oj du har kanske gungat lite för mycket säger den ena dagispersonalen. Yeah right! Fram med handsprit för helvete! Eller skit i handspriten vi drar! V I N T E R K R Ä K S J U K A i närområdet sanera! Då var det färdiglekt i lekparken den här veckan då haha.


 I köket blommar det, visst är kungsängsliljan vi fick av våra gäster i går vacker!


två bilder från veckan som gick, när Linus jobbade sina lååånga pass i helgen tog vi som vanligt till Skype för att ses en vända. Det kan dock kännas lite väl verkligt att prata med pappa ibland...I fredags morse hämtade vi in Skorpan till oss och myste framför lite barntv innan frukost. Skorpan hade med sig  hela sin klubb, det blev trångt i sängen men mysigt.

3 kommentarer:

syrran sa...

Eeeeuuuuhh!
De kom inte från Vilmas dagis va??
Puss!

Storsyrran sa...

Nä kolla det diwekt dö! Hade ringt dig annars!

lillsyrran sa...

Tack för att du håller span sis! Jag hade fan släppt det jag haft i händerna och åkt och hämtat vilma med en gång om du ringt!