torsdag 26 januari 2012

[ANNA] torsda

Idag har Skorpan och jag susat iväg i vår nya lilla bil till dagis på egen hand. Det var andra gången jag körde bilen (första var när vi provkörde den innan vi köpte den). Jag är riktigt nöjd! Den är ju galet liten och smidig att parkera och köra i innerstadstrafik. Enda minuset idag var att mina kängors sulräffel inte var kompatibelt med "mönstret" på pedalerna så jag fastnade lite men men ta ett par andra skor så är saken biff! Dagisdagen var helt okej, en 9-12 dag idag igen. Vi "fick" gå ut idag hurra! Vi/Skorpan är ju vana vid att vara ute massor och nu är det ju bara bebisar på det här dagiset så det är några som får gå ut per dag. Hoppas dom ser till Skorpans ålder/klarar sig själv så hon får följa med ut ofta. Det är väl det som är ett stort aber som tynger oss. Skorpan hamnar i lite limbo på dagiset. Hon vill pussla och plockar fram ett pussel och sätter sig, då kommer det tre stapplande bebisar kastar sig över pusselbitarna tar ett par stycken och stapplar iväg sugandes på dom. Skorpan blir besviken och går därifrån och försöker sig på något nytt, men lyckas sällan med något tyvärr. Det skulle ju vara lättare om dom hade varit några stycken i hennes ålder då hade dom ju kunnat göra saker tillsammans, pussla tillsammans liksom. Hennes dagispolare vill dock bara suga på sakerna.

När vi kom hem gick Skorpan och la sig, Linus hade köpt smarriga bakelser åt oss. Vi drack lite kaffe och pratade dagis en stund. Nu har Linus åkt till jobbet för att jobba kväll.

 Skorpan hade med sig en pensel (utan färg ska tilläggas) idag och ville också måla på huset som några andra hade gjort innan...himla bra förebilder ni är hörni...

mmmm hallontartlett...

Nu är det dock dags att dra på ytterkläderna och möta upp Ingrid och Malin och gå till lekparken!

Inga kommentarer: