lördag 21 januari 2012

[ANNA] Mjölby+the Erikssons

Vi har haft en superfin dag som inleddes i Mjölby simhall. Där busade vi och badade med familjen Eriksson tills vi var helt badskrynkliga. Efter det hamnade vi på mysiga Nyfiket för lunch och fika. Jag och Hanna smet iväg en snabbis på stan också. Väldigt lukrativt, jag kom tillbaka med en jättefin fodrad regnjacka till dagis. Fin i all ära men priset hörni, priset, nedsatt från 349:- till 49:50:-. Turligt nog har vi lyckats fixa ihop 3 personers (den 4e är föräldraledig smidigt nog) oregelbundna schema och bokat in en lekdejt igen om två veckor, hurra! Vi längtar dit!

Apropå bloggkommentarer så glädjer det mig att det verkar funka att kommentera igen nu för dom flesta! Så kör hårt nu hörni, kommentera och fråga på och sånt, det gillar jag. Johanna, jag tycker mer om detta sättet med pop-upruta så it´s a keeper:)

Linus är hemma hos Emil, dricker lite öl och umgås med vänner. Det gör han väldigt rätt i, det är alltför sällan han gör sånt! Jag själv ska mysa under filten framför P3 Gulg-galan som börjar om en timme:)

sånt där jag-börjar-grina-tussiga-kattungar-moment, Skorpan och Olle på väg till bilarna för att åka hem från Mjölby. Fler bilder från dagen får ni när Linus dyker upp då han har några på sin telefon!

jackfyndet.

Skorpans nya matta, färgerna syns bäst på lilla bilden, starka härliga färger och mjuk som attan är den.


4 kommentarer:

Linda J sa...

Visst är det härligt när man fyndar så där!!
Jätteläcker matta!!

Anna sa...

Thanx Linda:)! Och hejja tjej-shoppingmatte du vet jag sparade pengar nu....:)

banditgrrrl sa...

Najs matta! Jag byter!

Anna sa...

Gört Johanna den skulle passa dig ypperligt!!