torsdag 15 september 2011

[ANNA] ....

Jag rattade hem från jobbet. Blev inte irriterad för att buss jävla 521 blinkade ut utan förvarning från hållplatsen trots att jag var jämsides med den. Blev inte ens upprörd när den vinröda 740 sniglade sig iväg, bromsade då och då för ingenting och var allmänt asjobbig att ha framför sig hela vägen till stan. Blev inte ens sur när jag tänkte på hur jag 04:00 vaknade med ett ryck av vår apraka granne som försökte gå in genom sina låsta dörr, och jag inte somnade om innan min klocka ringde 05:40. Näää ni helt galet. Varför?! Jag har världens bästa usb-minne i bilstereon. Går inte att bli sur, kan bara bli glad. Jag tror inte att ni fattat exakt HUR bra den Svenska Björnstammen ÄR! (Nä inte den faktiska björnstammen, den vet jag för lite om för att uttala mig). När Björnstammen dessutom följs av Battery Kinzie med Fleetfoxes då är det ju för bra liksom.

Jag kom hem lastade ur en liten veckohandling(typ frukost och blöjor) (heja heja Matkasse hämtas måndag heja!) Sen gick vi ner på stan, Linus kamera skulle skickas på lagning och lite overallspan till Skorpan. Vi provade faktiskt förra året overall, vet inte vad som var värst 1. Att den fortfarande passade (strl 80, har vi världens minsta barn?) eller 2. Att det är en bebisoverall, vilket betyder bara varm inte direkt fukttålig, bara sitta i vagn och dadda-duglig. Nu är Skorpan efter idag kittad från topp till tå för vintern OCH till en mycket bra penning.
Varmfodrade allväderstövlar 150:- + overall 524:- + "täckvantar" 36:- = 575 spänn för rubb och stubb! För er som inte vet så är det skitbilligt, en bra overall börjar på 699:- typ. Skorpans mamma tackar klubberbjudanden och rabattkoder för detta! Overallen vi köpte är vald till årets mest prisvärda av tidningen Vi Föräldrar 2011.

Vi är så glada att iallafall en affär till( förutom apdyra överhypade PoP)  har slitstarka bra overaller till minismå barn. Alltså PoP är säkert toktok bra kvalité men våga testa nåt annat, ALLT annat är faktiskt inte dåligt! Vi pratar en prisskillnad på nästan 1000:- dessutom.

3 kommentarer:

Kuddsmugglarn sa...

Den svenska björnstammen är bäst! Deras "Dansmusik" har jag som "fastnat i hjärnan-låt" minst en gång i veckan!

Anna sa...

INDEED:)

Linda J sa...

nyfiken på vart du köpte overallen?
håller med om PoP. skulle aaaaldrig lägga så mycket pengar på en overall. Finns mång andra som är tokbra!!! Kappahls Kaxs hade matilda förra året, dom fick bäst i nåt test. den var smidig och mjuk och tålde SNÖN!! Annars har vi ofta köpt på Lindex. H&M har jag aldrig riktigt gillat, har inte riktigt trott att de klarat en riktig vinter med mycket kyla och snö...
men, har aldrig testat heller!