torsdag 8 september 2011

[ANNA] today!

Idag har vi haft sista gången på ledarskapsutbildningen på jobbet, intressant och superkul. Vi avrundade med lunch på Ikano-huset jag och mina kollegor. Efter det veckohandlade jag och landade hemma runt 15-tiden.

Imorron och fyra dagar fram över är hela familjen lediga tillsammans innan Linus börjar jobba på tisdag. På agendan för morrondagen står besök på en förskola i Tornhagen på förmiddagen tillsammans med kusinen. Jag pratade under eftermiddagen men ännu en förskola(enskild/privat) som skulle skicka över lite ansökningshandlingar och ett datum för besök. Vi har alla krokar ute så att säga.

Nya ringen i läppen. En tunn, svart segmentring, ultrabekväm(inga kulor/skarvar), trixig att klicka dit men inga problem med tång. Känner ju inte den guldfärgade hästsko-ringen heller direkt, hålet har suttit där i över 10 år så det är så jag är helt enkelt. Tung-navel piercingarna är liksom dom uttöjda 1cm hålen i hörsnibbarna borttagna. Men ringen är läppen har blivit ett sånt karaktärsdrag att jag skulle känna mig naken utan.

2 kommentarer:

Anette sa...

Ha det super i härliga solskenet idag!

http://damernasvarld.se/art/221797/tjuvkika_p_hms_nsta_conscious_/

Kram

Anna sa...

Tack Anette va gullig du är, för länken också! Hitta två musthave´s;)