tisdag 20 september 2011

[ANNA] just ja, Kenny..

Just det jag skulle ju gå in lite djupare på Blocketförsäljningen.

Alltså man måste ju älska Blocket, vilka pajsare till människor man träffar! Idag sålde vi som sagt två byråer (Malm). Köpare, Kenny från Åby. Vilken lirare! En till yrket målande storfamiljsfarsa, fulltatuerad, rakad, tjock gulkedja runt halsen och en bitig kroppsbyggnad. Hans uppenbarelse skrämmer slag på vem som helst, hans såg ut att komma direkt från kåken. Han pratade den bredaste av norrköpingsdialekt, sån som gör att mitt hjärta klappar lite extra (hela min sida av släkten pratar ju så). Kenny hursom hade tagit sin målarbil (skåpbuss) på riktig Blocket turné. Längs turnén plockade han upp (fyndade enligt honom) ett gigantiskt akvarium, två Malm sängbord, en soffa och sen slutligen två byråer hos oss då. Stenkul kille, svor som en borstbindare men kändes som en familjefar med ett stort hjärta. Han gastade på sina två barn han hade med sig, "sleuta teuta [sluta tuta] för helvete ni hörde vad jag sa!!" när hans två flickor busade med bilens tuta. Han plockade ut alla sina Blocketfynd nere på vår gata och kommenderade Linus att hjälpa honom med tetrisuppgiften att få in allt. Kenny var sådär härligt obrydd, hivade in möblerna, stark som en oxe, sket fullständigt i om nåt gick sönder. Linus var försiktig, Kenny baxade in möblerna med den fina lacken/fanéren neråt på det grusiga bilgolvet så det raspade högljutt. Jag stod brevid med Skorpan i famnen och bara väntade på ljudet av kraschat akvarium. Så fort man ställde en fråga till Kenny typ; har du fiskar till akvariet? Så fick man ett utlägg där man fick reda på att han hade fem barn, fast två var bonus...blabla Varje enkla lilla fråga svarade Kenny med halva sitt liv. Vi visste allt om honom efter en kvart.

Med halvöppna bakdörrar och att akvarium hängandes halvt utanför startar Kenny bilen med ett "faen vi ser ju ut som familjen Taikon, hare så jävla feint mä er höhö! Kvar på gatan stod jag och Linus och kunde inte sluta skratta. Matchens hjälte, dagens fyndare, Kenny!

2 kommentarer:

Evil Emil sa...

Oh, how I wish I was there!
Låter ju huuur kul som helst! :D

Anna sa...

Hahaha Emil! For real så saknade jag nästan Kenny när han försvann mot nya fyndäventyr. Han är en sån karaktär som man skulle följa med ett kamerateam och hans vardag skulle vara primetime-tv:)
kram!