onsdag 7 september 2011

[ANNA] le update...

Dagen bjöd efterlängtad sovmorgon, när jag vaknade hade jag fått sms av vår kompis Hanna. Nu har deras Olle fått en liten lillebror, en liten Bosse. Grattis säger vi!! Grattis i dubbel bemärkelse, både till det friska välskapta gossebarnet och till att krysta i 4 min(!!!) sen är det klart. Hmmm mina 60 minuter av krystande och avrundning med sugklocka kändes ju sådär i jämförelse... Förhoppningsvis går det ju lite snabbare med det andra barnet om vi nu får ett sådant. Varför föder man inte det andra barnet först(...)? Efter frukost trotsade vi regnvädret och gick till Trädgårdsföreningen och lekparken. För en gångs skull var det andra barn där trots att det regnade (!) Det brukar vara öde och spöklikt när det regnar och bara vi där. Vi är väldigt tacksamma att vi inte fick ett sånt barn som dom,gjort av papper eller salt eller nåt sånt tokigt. För det måste vara nåt lurt, vi har sett hur föräldrarna flyr i ren panik när det börjar droppa från himlen. Hmm smälter deras barn...?

Lunchen idag bestod av soppa till hela familjen, ett av dom nya recepten jag vaskade fram för någon vecka sen. Vi köpte ett rågsurdegsbröd på Linds som vi åt till. Det hela var mycket mycket delikat och INTE sista gången! Kul! Soppan gick kanonfort att göra, vi köpte sån vita "jättebönor" på tetrapack och tog rökt kalkon istället för skinka.

Efter en liten kaffepaus i livet med Linus när Skorpan sov middag så skuttade jag ner till frisören. För tredje gången på fem dagar typ haha. Hon fräste på färgen lite till ( vi vågade inte gå all in innan bröllopet, mindre bra med en tärna som står och brinner brevid bruden haha). Hon färgade och fixade till mina ögonbryn också. Medans jag satt hos frisören var Linus, Skorpan, syrran & Vilma och tittade på en förskola. Syrran fick ett snabbt infall och ringde ( Nygatan 44) ligger precis runt hörnet från oss. Personalen var mycket trevlig tydligen, för oss faller det lite bland annat på utemiljön och att dom bara var utomhus två timmar om dagen. Men den är inte helt borta ur leken så att säga, dock är vi inbokade på tre andra förskolor dom kommande veckorna för en titt, så får vi se sen som sagt. Vi är precis som Vilmas föräldrar glada OM vi hittar plats överhuvudtaget som är på ett helt okej ställe. Nästa besök är på en förskola i Gottfridsberg/Tornhagen på fredag, förmodligen följer Vilma med familj med dit.

Linus och Skorpan hämtade mig hos frisören sen gick vi bananas på H&M:s herravdelning åt Linus. Det var länge sen han köpte nya kläder så han uppdaterade sin garderob ordentligt. Himla stiligt!

Med start i morgon och till och med mitten på januari så jobbar jag bara en gång i veckan, torsdagar. Övrig tid ska jag tillbringa varje minut med min helt enastående dotter, även känd under smeknamnet "generalen", ja och Maggan ibland också..

Inga kommentarer: