lördag 10 september 2011

[ANNA] Bildblogg...som utlovat..


För övrigt lyfte Pippi 2000kg, det sa dom, vi både hörde och såg det.

Sen dök Vildvittrorna upp, då blev det bråkstämning. Jag blev inte rädd, kände ju direkt igen dom. Ameh, det var ju the Knife!

 Linus "bara" svängde ihop värsta delikatessen till kvällsmat. Skomakarlåda på fisk. Helt vansinnigt gott! Fisk på en bädd av jordärtkocks/potatis-mos med smörfräst svamp och lite baconcrisp ovanpå. Till det, ett glas vitt till damen, herrn i huset valde rött. Jag kommer drömma om maten i natt och dregla i sömnen. Ni noterar väl det blygsamma fotot på mig själv på köksväggen haha. Sexig utsikt har vi utanför fönstret, hotellet renoverar, himla fint att dom faktiskt kör helgmornar med. NOT! Jag döljer den fula utsikten med vita liljor och tända ljus.

Generalen hade nappen en stund på kvällen (napp är inget vi använder oss av, av flera anledningar, annat än vid sovdags och Skorpan varken saknar den eller ber om den annars) idag och igår blev det två undantag, Skorpan har det riktigt tandsprickarkämpigt ( tandköttet är riktigt svullet på sina ställen och små vita prickar anas, snart är det fullt i munnen) och är lite surmulen och känslig, då är vi alldeles särskilt varsamma med vår lilla snörpa. Jag vet själv dom få gångerna man haft inflammerat tandkött/tandvärk, det är ju skitjobbigt, då vill man att folk runt omkring är snälla med en.

3 kommentarer:

Angelica sa...

Vi kör samma med Aimee. "Nappen har vi bara när vi ska sova ju" säger vi till henne och hon lägger undan nappen snällt :) Meeeen, så finns det ju undantag ;) Måste det ju finnas! haha

Låter förresten underbart kul att gå på föreställningen!! Finfina bilder också!

Anna sa...

Bra där Angelica! Jag tycker det är ledsamt att se alltför många barn som springer runt med napp i munnen HELA tiden då tappar den väl tröstfunktionen? Om man inte är ledsen behöver man väl ingen napp?! Överflitigt nappanvändande hämmar tal och språkutveckling + det är dåligt för tänderna som kan bli sneda.

TACK!!

Anette sa...

Den där kvällsmaten verkar inte dålig den! Hade mer än gärna smakat!