fredag 27 april 2012

[ANNA] freda

Skorpan vaknade nyss hysteriskt ledsen och våt av svett. Efter en lång stunds tröstande och alvedon har hon nu somnat igen. Vad det är som är fel gick inte att få ur henne. Så nu sitter vi här två ledsna uppgivna föräldrar, Linus jobbar hela helgen och vi ska släcka snart. Jag funderar på om det är idé att somna, känns ju som det bådar för vakennatt...Uschan och skit vad är det nu som hon lyckats få? Allvarligt talat. MÅSTE ju finnas en ände på allt elände även för oss??

Vi har haft en underbar dag i Ödeshög, vårsolen sken och samtliga familjemedlemmar är lite röda på nästippen. Vi har grillat, ätit tårta och firat farfar Ken som fyllt år. Gittan och jag njöt av ett varsitt glas iskall mousserande rosé i solskenet, fint så det förslår. Skorpan har verkat okej under dagen, lite snorig och småhängig/trött men i övrigt inget fel vad vi kunnat se. Hon har busat och lekt som vanligt.

lite av vad vi styrt med... vi har även hunnit ta en promenad till vitsippebacken, Skorpan har cyklat, kört bobbycar, målat med vatten på plattorna och busat med hundarna.

mer bilder imorron när Linus tömt systemkameran, be en bön för oss i natt så är ni snälla..

Inga kommentarer: