söndag 29 april 2012

[ANNA] helg


Skorpan och jag har spenderat en härlig förmiddag ute med Johanna. Fika, fågelmatning och blomplockning. Kaffe och catching up med Johanna på en stock i skogen, gamla scouter som vi är passar det oss som handen i handsken. Skorpan smög iväg ut i skogen och försvann bakom en stubbe, kom fram med en beklämd min efter en stund. Mullebarnet hade bajsat;) (i blöja dock).


 
igår var jag och Skorpan på stan, ärende: köpa whiteboard till köket. Vid Folke Filbyter måsse Skorpan barably, lokala skurar;). Skorpans utelekbyxor (och byxor/jeans över lag) kommer nästan uteslutande från grabbavdelningen. Alltså jag blir inte klok på´t. Strasstenar, broderier, inga fickor och tunnare tyg. Budskapet är ju tydligt. Som liten tjeja ska du dekorera världen sittandes på en bänk. Det vill som tur är inte Skorpan, hon vill klättra, bli smutsig, fylla fickorna med grus och krypa i leran. En rättighet när man är barn.



1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Så typiskt att solen gick i moln precis de timmar vi var ute! Nu skiner den ju för full hals igen! Får nog lov att ta en promenix....