söndag 15 april 2012

[ANNA] Evening update.

I detta nu väntar jag hem Linus, fint han är saknad. Det jag vet är att det regnade när han kom fram till Stockholm och dom skulle ju vara utomhus MEN precis när han kom fram till platsen slutade det. Ibland har man tur ni! Skorpan och jag fortsatte kusinleka på eftermiddagen. Vi har även hunnit med att bränna/härda hennes mugg som hon målade igår. Linus och jag hjälpte henne att pyssla lite här hemma igår, jag hade köpt hem en vit mugg och porslinsfärg. Hon fick gå loss som hon ville och detta resulterade i en högst personlig och färggrann pjäs. Idag hade den torkat klart och jag kunde bränna den. Skorpan har hunnit använda den tre gånger redan och är mycket stolt.

 fröknarna har fått dille på att hålla varandra i handen så fort dom ska gå nånstans // Skorpans målade mugg gick att skymta vid melliset.

I övrigt har Skorpan badat, jag har vikt tvätt, strukit i namnlappar i lite nyköpta kläder i hennes dagisgarderob och packat våra väskor till jobb/dagis imornbitti. Vardagligt styr en söndag. Nu ska jag göra mig en kopp te och fortsätta hugga in på chokladkexchokladen. Alltså jag är ingen kexchokladmänniska alls, för mycket fras och fuzz för lite chokladsmak. Nu finns ju en nyare kexchoklad med mycket mer choklad och mindre kextjaffs, dögod. Ska knöla i mig hela allt.


Självklart har vi hakat på! Det är ju supersmidigt liksom så varför inte!?

1 kommentar:

Anette sa...

Jamenvisst har vi också börjat använda gröna påsen! Hoppas MÅNGA gör det. Dock läskigt att vi redan hunnit fylla två...