söndag 8 april 2012

[ANNA] it´s five o´clock somewhere in the world..

 köket 09:10

LUGN! Jag har inte gått på spriten! Glassen däremot. Blåbärssorbeten. Alltså man måste ju kunna tänka så som med ett otillbörligt tidigt glas vin på en utlandssemester som med glassen idag. Nånstans i världen är det ju okej tid att äta glass (ganska många till och med!). Sen har jag ju både BF* & MF* och det är ju som FF* liksom. Största anledningen är att i min hals känns det som tusen knivar, det gör apont och jag har nästan ingen röst kvar (bådar ju gott för mitt jobb, där behöver man ju inte prata liksom). Alltså jag har ätit frukost också, det gjorde jag med min man innan han åkte till jobbet. Vi har sovit hela 7,5 ostörda timmar ljuvlig sömn i natt. Sen jag fick barn har jag verkligen insett att det är inte så mycket kvantiteten sömn som spelar roll utan kvaliteten. Hellre 5 ostörda timmar än 8 där man blir väckt titt som tätt. Så nattens nästan 8 dessutom ostörda timmar är ju som en spaweekend. I kväll, kommer jag hem till en tom lägenhet. Ingen Linus, ingen Skorpan. Linus slutar också sent och åker till sina föräldrar, för att spara både tid och bensin. Så kommer han och Skorpan hem imorn förmidda. Sova själv?! Vet jag inte när jag gjorde sist. Jag somnar varje kväll som en ihoprullad koalabjörn i Linus famn så det är nog själva somnandet som blir konstigt sen sover jag nog som en stock.

Nu ska jag kila ner i tvättstugan, om två timmar styr jag mot jobbet.


*BF: Barnfritt.
*MF: Manfritt.
*FF: Föräldrafritt.


 nu börjar det suga lite i saknadtarmen, bilden är från förra sommaren, hon är ett år och tre månader skulle jag tro. 

Förresten såväl filmen som glassen igår var dunderhitar båda två! Fick ett sms från min svärmor precis när jag skulle starta filmen, Skorpan sov sött och dom skulle titta på ett avsnitt Walking Dead. Haha precis vad vi gör när generalen somnat! Där har vi en farmor och farfar som fattat precis hur man spenderar sin egentid!

2 kommentarer:

Fru E sa...

Haha har med mf ikväll, 1bf (Bosse är hemma Olle ville sova hos kusinen) och har jobbat idag... Fatta att man har en stor kille hemma som säger att han vill sova hos kusinen. Fan känns som det var nyss han lärde sig gå! Tiden går fort... Dagge var på besök och berätta att han var förtjust i en på ditt jobb, han sa att jag skulle ta ett snack med dig nästa gång vi ses!!!, den mannen! Kram och hoppas påsken funkat trots jobb... Vi har oxå bara typ jobbat!!!

Anna sa...

Shit stora Olle!! Hoppas Bosse beter sig så du får lite lugn och ro;) Daggen sicken tjejtjusare han ger sig då aldrig! Imorn är familjen lediga så när Linus och Skorpan kommer hem så blir det lite påskamys/mat. Krama din fina familj!
glad påsk!