onsdag 4 april 2012

[ANNA] ledig onsda

Äntligen! Gud va skönt att få sätta sig ner! Idag har det gått i 200 knyck. Skorpan har fått testa första "heldagen" på dagiset utan oss. Vi skulle dock ligga i standby-läge men nä, vi behövdes inte:) Lägenhetens alla fönster är putsade, köksluckor/element torkade, mattor/duschdraperi tvättat. Alltså ska det vara vårstädning så ska re va liksom! En gudomligt god påsktallrik intogs på tu man hand med Linus innan jag pep bort till Cicci för en vårrenovering av mig själv. Oh my god! va långt ditt hår är menade Cicci. Jo tack jäklar va det vuxit på längden, får se hur länge jag pallar så här långt. Det är inte helt bekvämt att ha det utsläppt då det fastnar i allt och Linus lägger sig på det på natten om jag inte har det uppsatt haha. Efter frisörbesöket mötte jag upp Skorpan och Linus, sen anslöt Daniel och Daniels mamma, Daniel blev väldigt glad att se mig och jag fick en kram.

spara vs slösa
Jag gillar bareMinerals men tycker det är hutlöst dyrt i Sverige (ca 400-500pix) så mitt är hemklickat från England för 220:- . En kabukiborste av samma märke går loss på ca 400 pix, min är från Gina Tricot, 39:- och funkar ypperligt. Vi snackar en bråkdel av totalt pris. Fint som snus! En liten snålis bor i mig, jag googlar letar och jämför alltid innan inköp;)

dom hära underbara sandalerna kom hem idag, fyndade för 59:- , älskar Mary Janes-modellen! Så gjorde även Skorpan som haft dom inne hela kvällen. När ett par barnskor kostar en spottstyver så är det okej att dom är vita (vilket dom inte kommer vara ganska omgående). Jag blir så glad när jag hittar skor som jag gillar till Skorpan då hyllorna i butikerna oftast är fulla av rosa och glittrigt tingeltangel som ger mig gåshud. Hon kommer säkert vilja ha det där skräpet sen när hon börjar tycka till, då tar vi det då;)








2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Det såg ut som en smarrig påsktallrik!!!! Kyrkan? Kram

anna sa...

det vet du:-)