söndag 15 april 2012

[ANNA] sönda

Skorpan fortsatte sin sovmorronhelg med att sova till 08:30 idag med, oförskämt skönt säger vi. Välbehövligt att sova ordentligt för hennes del också, då vi har en hårdkörarvecka på dagis denna vecka (för att vara oss) 4 dagar, tidiga uppstigningar blir det, 05:40. Förmiddagen bjöd på kusinlek i solskenet. Efter lunch packade Linus fotoutrustningen och styrde mot Tantolunden, Stockholm för ett fotojobb (jobb och jobb han får bensin/matpengar). För honom är det "äran" och intresset som lockar, skivomslag är det tänkt att det ska bli idag.




Sedan ett par dagar har Skorpan själv frågat efter/velat sitta på pottan. Lite vad som var vår plan med hela pottandet, ingen stress, det kommer av sig själv. Hon känner sig stor, blöjan börjar kännas obekväm, det är spännande med potta för hon har sett andra barn på dagis. Inget mutande, tvång eller dyra pottor som spelar musik när det kommer nåt i dom. Vår tanke är att hon själv vill och förstår. Vi kör på en IKEA-potta för 19 spänn och hennes egen vilja, simple as that. Pottan köpte vi för länge sen och den har stått i badrummet och vi berättade vad man gör i den. Nu har hon har kissat i den flera gånger de senaste dagarna och varje gång hon är klar flyger hon upp och ropar på oss. Överlycklig jublar hon: hejaheja du kan! upp med handen och ger oss highfive. Stoltheten går inte att ta miste på. Sedan vill hon själv vara med och bära fångsten och hälla den i toan.


Igårkväll såg vi denna här, vi fick dock dela upp den på två kvällar trötta som vi var (då den var 2,5 timmar). Betyget blir mycket väl godkänt, det är nog dock en fördel om man gillar MMA/UFC.

3 kommentarer:

Anette sa...

Så kul för Linus med fotojobb! Hoppas det blir lyckat :)

banditgrrrl sa...

Säger som Anette: Vad kul!

Anna sa...

Tack snälla brudar!