lördag 21 april 2012

Mobilblogg

Schh stör dom inte... Skorpan har kommenderat på Linus min gula kjol för dom ska dansa och snurra.



7 kommentarer:

Gittan sa...

Snacka om engagerade föräldrar. Sötnosar!

anna sa...

visst är dom fina! Linus klär mycket bra i gult dessutom upptäckte vi, så den kjolen får jag nog inte ha ifred i sommar;-)

Maria sa...

haha så fina och jag kan nu säga att Elton är lika fin som Skorpan, en st väldans snygg jacka inhandlades idag, fy tusan vad jag gillar den och vet du vad, jag köpte den i två stl, det var 30% och jag älskar den så mycket att jag var tvungen!:)

anna sa...

Maria! Väl investerat måste jag säga;-) är bra sugen själv! Finns en armygrön i samma stil fast på tjejavd som Skorpans kusin har den är med döfin:-)

Maria sa...

I Mjölby hade de faktiskt typ en tjej, en kille och en blandad avdelning och den här hängde på den blandade avdelningen och det funkar ju verkligen till både kille och tjej, Skorpan är ju så söt när man drar in snörerna i midjan och Elton blir lite tuffare när den är rak (åh, känns som jag retar upp genusfolket nu..förlåt..var lite tvungen bara:))

anna sa...

haha man får retas med glimten i ögat här;-) love Mjölby vad det gäller shopping! gör alltid svinbra fynd där för ingen där här vett att köpa det;-)

Maria sa...

Ha ha alltid med glimten i ögat:)