torsdag 26 april 2012

[ANNA] evening update

God kväll i stugan!
Här hemma laddar jag med ett glas vitt vin inför Bukowskis, veckans höjdpunkt. Sen sist då? Jo det blev en promenad när Skorpis vaknade. Apoteket har 30% rabatt på solskydd till barn (dom höga faktorerna kostar ju som flytande guld) och det är ju inte skitlångt kvar till sommaren. Så jag slog till, 50pix i rabatt:) Lillsnörpa tog ett ett bad när vi kom hem och pratade med sin far på Skype samtidigt.

Medans Skorpan låg i sin säng och "sövde sig" va säger man? Kom till ro kanske låter bättre? Passade jag på att pyssla lite, små kartongfigurer som ska få pryda stringhyllan i Skorpans rum. När jag var färdig med det målade jag tassarna. Alltså jag är verkligen ingen nagellacktjej ni. Nä jag är mer helt kortklippta, naturella naglar, naglar är lite läbbiga. MEN var tredje palmsöndag slår jag till och jag blev så inspirerad av bloggis-Erikas senaste inlägg. Nu lyser naglarna sådära rödorange lite åt korallhållet, i brist på sol och värme får jag la glo på naglarna då!


 När Skorpan vaknade i eftermiddags så ropade hon inte mamma/pappa som hon brukar för att meddela att hon är vaken, hon ropade tuta! Hon sitter sedan ett dygn tillbaka ihop med visselpipan. På bilderna är hon min-bästa-stund-på-dagen-Skorpan, nyvaken, borrar man in näsan i hennes varma nacke luktar det lite sött och ljummet som smält vaniljglass mmm...

helt plötsligt hittar hon något perfekt ställe enligt sig själv, sen vill hon sitta där en stund och spana..


 kvällspysslet...
 och när jag hittade mig själv (höhö) en feministhumanist;) så fick hon givetvis följa med!


Sådär ja! Nu har Skorpans fina träfrukter som hon älskar att skära och dela fått ett fint fat på hennes rum.





1 kommentar:

erika sa...

Åh, det är faktiskt en färg jag INTE har, som jag dock tycker är himla fin! :) Ska nog unna mig lite nya lack imorgon!