onsdag 4 april 2012

[ANNA] bitarna

På Skorpans dagis finns det två bitare för tillfället. Två små lynniga killar i hennes ålder som likt zombies vill sätta tänderna i människokött stup i kvarten. Jag är på riktigt rädd för dom. Jag satt med Skorpan och två andra barn och lekte på golvet. Långsamt och tyst kryper en av bitarna upp på en dagisets yngsta tjej med öppen mun. Jag ser det inte utan lyfter en halv meter från golvet när en av fröknarna flyger fram med ett NEJ! och suger tag i bitarn i sista sekund. F Y  F A N. Alltså jag fick värsta Walking Dead-deja vu´n. Tyst långsamt och målmedvetet kröp han upp på bytet, ungen är ju en zombie! Tur att fröken hann reagera innan jag. För jag kan inte lova att jag inte blivit så zombierädd att jag inte kört ett spadskaft genom huvudet på otäckingen. Hua! Thank you lord att Linus har denna i bokhyllan, ska damma av den och friska upp minnet. Usch jag får syner framför mig, att jag ska hämta Skorpan på dagis imorn och det är otäckt öde och tyst. Bakom knuten på det röda lilla dagishuset stapplar ungarna fram en efter en med tom blick och armarna framför sig. Men då har dom mött sin överkvinna, jag har sett för mycket Walking Dead. Jag siktar på huvudena. Lämnar stan omgående och bosätter mig i skogen.

Måste sluta tänka på detta. M Å S T E sluta nu.

4 kommentarer:

erika sa...

Hahahaha!
Var tvungen att högläsa för Benjamin, för det här var så grymt kul (för en lika frälst Zombieälskare!) :)

Malin sa...

Haha Mattias tittade på ett avsnitt igår kväll. Sen kände han på ytterdörren 2 gånger och balkongdörren för säkerhets skull innan vi skulle lägga oss. Jag var dessutom tvungen att titta under sängen åt honom så att det inte var en zombie där..:)

Anna sa...

Malin & Erika!

Haha ni skrattar nu, men håll er nära mig när helvetet brakar lös så kommer det gå bra för er;)

Maria sa...

Usch det där är ett jättejobbigt problem, en kompis till mig hade samma problem...jätte jätte jobbigt...har de varit bitare länge?
Inget barn ska behöva vara rädd för att gå till dagis!