torsdag 19 april 2012

[ANNA] Evening update.

Efter kvällsmaten tog vi en promenad ner på stan. Vi fastnade dock halvvägs vid en trappa som Skorpan ville springa upp och nerför, där träffade vi grannen Jesper. Vilket resulterade i att Linus och Jeppe pratade strunt, Skorpan lekte och jag fortsatte ner på stan själv (winwin!). När jag kom hem igen stod Jespers och vår ytterdörr på vid gavel. Dom hade hamnat inne hos oss och Jesper och Skorpan busade i hennes rum. Jespers och vår lägenhet är dom enda två högst upp i huset vilket gör att vi kan husera fritt däruppe:) Vi kan lämna diverse skor, stövlar, leksaker och leriga regnkläder i trapphuset utan att det försvinner eller är i vägen (snälla Jesper kryssar emellan vår bråte). Lyxigt att kunna ha det så fast man bor i lägenhet i innerstan.

 Jag dog sötdöden en smula när jag hittade linnet till Skorpan. Sen fick hon sina första trosor också, en heja-pottan-pepp!

 Maggan blev galet peppad!

...hon hade ju fått mössor menade hon! Tillslut blev hon skitirriterad över hur dålig passform mössorna hade..

 ..tills AHA! Så här ska den ju va! Sen hade hon den på sig hela kvällsmackan. Skitsmart med mathål.

 
 När ni läser detta ligger jag i soffan framför Bukowskis, I looove torsdagar!

4 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Du såg möjligtvis inga snygga kalsipper bredvid de fina trosorna Olle kör utan blöja nu förutom på natten och är i behov av kalsonger!!!! Han har ju så liten rumpa så kalsongerna sitter inte uppe om man inte tar på jeans oxå!!!! Hoppas allt är bra!? Kram

anna sa...

Godkväll fina fru Eriksson:-)! Heja Olle stora killen! Jag säger kolla Åhléns. Det fint förutom att min ögoninflammation kom tillbaka:-( fan jag är ilte fager;-) hur mår ni? Kram!

Fru E sa...

Jag är inte fager i ögat heller har fått eksem på ögonlocket, ska helst inte bära smink (vilket jag ofta har ändå) samt smörja med en ögonkräm och tvätta med kamomill te... Allt är kanon annars Cribbe jobbar helg och jag jobbar fredag och söndag. Vi tråkar ju inte ut varandra direkt, kommunicerar genom små lappar på diskbänken!!!

Fru E...igen sa...

.... Åhléns har fina saker har hittar lite åt Bosse och en snygg slim jeans modell till Olle