söndag 4 mars 2012

[ANNA] Vilken härlig dag!

Håll i er för nu blir det bilduppdatering deluxe!

Alltså dom här två är så söta att man får lite magknip. Jag går och smyghoppas att dom ska bli lite kära i varandra sen..












Vilken dag vi har haft! Familjen Eriksson delar vår förkärlek till frisk luft och skogsutflykter. När vi vaknade imorse, Skorpan väckte oss 08:10, blev vi först aningens besvikna då det fina vädret lös med sin frånvaro. Den strålande varma solen valde dock att dyka upp lagom till dagens lunch. Korv med bröd, massor kaffe och fika utomhus i goda vänners lag. Så bra som det kan bli. Våran lilla sparv sover tungt sedan någon timme tillbaka. Oj vad hon och Olle har lekt idag! Dom gav sig ut på en skogsexpedition och turades om att bestämma vägen över stock och sten så långt in i skogen tills vi vuxna knappt hittade ut. Skorpans små tvååringsben brukar bli trötta och ge upp efter ett tag och då vill hon bli buren/åka vagn men inte idag. Olle talade ju om att han var minsann ingen bebis och vem vill va det?? inte Skorpan heller iallfall!

När vi satt i bilen hem fick Linus för sig att han ville åka till Ikea. Vi såg ut som familjen Snygg från landet i våra leriga skogsmullekläder, vi valde att vara modiga och entrade IKANO-huset utan att åka hem och byta om först. Vi hälsade på syrran som jobbade innan vi hamnande på Ikea. Där fick vi med oss en massa ramar och en nattlampa till Skorpan. 

ett varmt behagligt sken i Skorpans hylla om natten.

5 kommentarer:

Cribbe sa...

Vad är det för svart padda bredvid hunden? Ser ju helt sjukt ut! Vart är min hals? Annars grymt fina kort, Olle ska få se dem imörra.
Klart dem ska gifta sig! Ser fram emot familje fotot

fru Forsberg sa...

äh Cribbe du är en ståtlig karl i dina bästa år;-) hälsa din fina pöjk:-)

Paddans fru sa...

Vilken härlig dag, dom vuxna i vårt hushåll ligger utslagna i soffan riktigt trötta men sådär skönt trött som man bara blir av frisk luft :) grymma bilder och den översta är ju bara helt sjukt fin...... Förresten tycker jag paddan i bilden är riktigt snygg och den där halsen han pratar om har jag inte sett på 6 år ;) kram och tack för idag

linus sa...

ja vem fan är den där paddan jag minns inte att den satt där när jag plåtade.

haha

Anette sa...

Härligt bildregn! Snygg skogsmulle Linus har blivit med skägget ;)