torsdag 1 mars 2012

[ANNA] Evening update.

Här sitter vi och tjockar te oss. Vi pratarallin in. Grillschips, cola, ett glas rödvin och Gott&Blandat. Nä somliga skäms inte. Ska nog vittja skåpen på lite choklad.

Alltså det hela startade igårkväll med att jag och Linus pratade i munnen på varandra om pommes, hamburgare, club sandwichar, chips, choklad, räkmackor..det fanns ingen hejd på det. Vi hade sån förbannad munchies. Ah och vad serverades det till kvällsmat då? Torsk, potatis och ägg&persiljesås. Vi har ju givetvis bestämt det själva och tycker det är gott men hallå när man är skitsugen på ALLT. Då bah torsk liksom! Efter maten var vi dödströtta eftersom familjen sovit så kass natten innan så vi glömde bort suget. MEN vi kom på det idag igen hihi. Så nu slog vi till, med storsläggan också.

Ikväll fortsätter vi titta på säsong 2 av Walking Dead såååå himla pirrigt-läskigt-otäckt! Igårkväll satt jag praktiskt taget i Linus knä och höll för ögonen. Hua! Nu är dessutom bara 24 dagar kvar tills nästa säsong Mad Men landar. Den här våren hörni, den blir fin!

Inga kommentarer: