tisdag 27 mars 2012

[ANNA] den nakna sanningen om..

den här småbarnsmorsans mage som varit i helvetet men lyckligtvis överlevt.

nja lite ledsen och nedstämd ser den allt ut. Kaffet smakar inte än, trist när man vet att nåt är jättegott men nä inget sugen alls. Jag har hållit mig undan här hemma, inte lagat någon mat inte gjort nån macka/mellis till Skorpan. Inte kramats, inte pussats. Det enda man vill är ju att just kramas och pussas när man är sådär ynklig. Nä usch har känt mig som en pestsmitta.


Till något roligare..
 Häromveckan stegade fröken Attityd ut från biblioteket, hon ville ha sin fars mössa. Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden. Hon ser ut som hon tror hon är nån Hollywoodkändis, en takeaway-kaffe och en mössa och gömma sin stjärnglans i, saknas bara solglasögon haha. Vissa dagar vill den här bloggkändisungen bara vara ifred från alla som ska hälsa och fota när vi går ner på stan..

Linus och Skorpan var hos Cicci och fixade frillan häromdan. Håret växer som ogräs och hon firar 4 salongsklippningar som tvååring.

1 kommentar:

Angelica sa...

Alltså å ena sidan så är man ju lite avis på att ni fått klippa ungens hår fyra gånger på två år och jag har gjort det en gång på snart tre år... Å andra sidan så känner jag att jag sparat/sparar lite pengar på det ;) haha

Krya på dig ordentligt nu Anna! Hoppas du får känna smaken av kaffe snart :)