tisdag 6 mars 2012

[ANNA] Evening update.

När jag kommer hem från jobbet busar Viktor och Skorpan för fullt i soffan. Kan ni tänka er nåt lyxigare än att bo granne med en vän som dessutom jobbar nätter och därför är ledig och kan hoppa in som barnvakt nån gång ibland?! Idag blev det t ex vår räddning, jag kom hem vid 15 och Linus behövde åka strax efter 14, så en dryg timme behövde vi lite barnpassningshjälp för att få ihop det. Jag tog en kopp kaffe på stående fot och pratade lite strunt med Viktor en stund. Sen va det dags för mig och Skorpan att bege oss ner på stan och till frisören. Lite luggtrimning hos Cissi.

 Äntligen lossnade vaxproppen;) tusen gånger minst har jag sagt åt lilla fröken att plocka undan efter sig. Hon har alltid bara knallat därifrån och inte låtsas höra för fem öre, men så idag, så kröp hon runt på alla fyra och plockade upp varenda liten plupp innan hon gick iväg för att titta på Bolibompa precis som jag bad henne om.  


Efter kvällsmaten hämtar Skorpan telefonen; ringa pappa! Jag hjälper henne att slå numret. Skorpan vill mer än gärna prata i telefon, hon berättar om saker hon gjort/vill göra och håller telefonen framför saker som som vill att den andra personen ska se. 
kvällen samtal med pappa följer;

             - äta mat, dricka, åka bil, dagis, macka, mumin, sova, du, borsta tänderna, Akku [Viktor]
*kort tystnad* visar nallen framför telefonen.

Inga kommentarer: