måndag 26 mars 2012

[ANNA] horisontal-blogg

Urk idag har jag inte varit mycket till människa. Känner mig bokstavligen tom och ser nästan genomskinlig ut tur att jag har mörka ringar under ögonen så jag syns. Ska göra mitt bästa för att ge er en liten bloggupdate ändå, jag ligger ner i soffan och bloggar. Min omtänksamma man kom hem med en skvallertidning åt mig, han är bra fin!

 Linus står mittemot mig. Han fick ett stativ och en fjärrutlösare till sin kamera nu när han fyllde år. Som ett barn på julafton testar och trixar han.  

Satt i kassan i lördags och en kund köpte Proffs torrschampo, med tanke på det facila priset 39 pix så var jag tvungen att fråga henne om hon gilla det. Jag har Ref torrschampo och det kostar 139:- eller 149:-  och har varit mycket nöjd med det men när något kostar 100 kr mindre blir man onekligen nyfiken. Måste säga att jag blev överraskad, inte fullt ut jämbördig MEN en mycket god utmanare, absolut, it´s a keeper!

 lite nytt i Skorpans garderob, en röd vårkappa med jättefint foder...och

denna som hittade jag på Polarn & Pyret till en helt okej penning för att vara där! Skorpan älskar den och vill snurra in den (den har massor vidd i kjolen) och lyssna på musik.


1 kommentar:

Anette sa...

Åh vilka underbara plagg till Skorpis!