måndag 19 mars 2012

[ANNA] imorn är det ingen vanlig dag...

Idag steg vi upp okristligt tidigt och jag lämnade av Skorpan på dagis 06:30. Sammanträffande nog dök den dära ungen Musse Pingis upp samtidigt och Skorpan fick honom som frukostsällskap. Dagen på jobbet avlöpte i ett rasande tempo och avslutades som sig bör måndagar med möte sista timmen. Linus hämtade upp Skorpan och så kom dom ut till mig och vi handlade tillsammans. Vi köpte blommor, tårtingredienser och tårtljus. Dom sistnämnda fanns rosa eller blå, meeeningen är ju då va att jag ska välja rosa. Alltså då blir jag så där obstinat jag bara kan inte välja dom rosa. Jag blir så trött på´t. Det rycker och sliter i hela kroppen V I L L  I N T E mååste göra tvärt emot. Undra om man kan ha 30+trots? Det kliar i hela kroppen. Om något särskilt val förväntas av mig för att jag är vuxen, kvinna eller för att jag har en dotter så ge er på att jag väljer tvärt om, väljer och flinar nöjt åt mig själv. Hehehe där fick ni förbannade pruttetablissemang! Det är den dära 16åriga punkaren i mig som vaknar till liv.

Hörni, de är bara döda fiskar som flyter med strömmen. Kom ihåg det. Man vill la inte va en död fisk heller va? Känn lite på´t imorn, testa lite. Att trotsa är lite som att peta med tungan på en öm tand eller klia sig mot något vasst. Man kan bara inte låt bli, liksom lite ont fast skönt. Skorpan och jag är på samma plats i livet jag förstår henne.

Kvällen har spenderats åt att göra tårta och blåsa upp ballonger sen det blivande födelsedagsbarnet knoppade in. Kan ni förstå, ni bloggläsare som hängt med sen hon blott var valnötsstor i min mage, att den lilla sötnöten blir 2 år imorron?!  Vi började ju HÄRA  (ljud på) sen kom vi ju HIT  sen anlände denna HÄRA som för ett år sen såg ut så HÄRA. Vansinne ju! Vid den här tiden för två år sedan så var jag så innerligt glad för att förlossningen börjat komma igång. Två veckor hade jag gått över tiden, jag hade fått ett igångsättningsdatum på måndagen. Jag kände mig enorm och var skitbesviken för att det liksom inte ville komma igång av sig självt så jag skulle få föda barn enligt "schema". Jag testade det mesta i huskursväg gamla beprövade trix och jajemän nåt funkade för på fredagen kom det igång. Fast övertygad om att jag skulle föda en 6-kilos bebis kämpade jag ut en liten liten 3-kilos. Vet i fåglarna hur en 6-kilos skulle gått med tanke på att det slutade med sugklocka, nä hörni det tänker vi inte ens på! Klockan 01:50 den 20/3 2010 såg Skorpan dagens ljus. Två stolta föräldrar visste en sak, dom hade fått en Skorpan, en kvart senare kom en barnläkare in och gratulerade, vad fick ni? Ja va fasen fick vi?! Det var ju en Skorpan resten var inte så noga;)

Bästa finaste Skorpan vi älskar dig från månen och tillbaka! Imorron ska vi försöka vakna före dig (oerhört troligt) och väcka dig för omväxlings skull och sjunga för dig!

 hihi imorn kan hon gott leta efter Pingu resonerade Linus.

4 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS på 2 års da´n lilla Skorpan !!! Kram, Karin

Maria sa...

Åh vad kul att se tillbakablickar, och att jag själv inte tänkte på att filma ultraljuden! ÅH det ska jag göra nästa gång! fasen vi gjorde ju ganska många och det vore ju jättekul att visa ELton..jaja men lär sig så länge man lever..

Anette sa...

Stort GRATTIS i förskott till sötaste Skorpan! Hoppas det blir en superduper födelsedag :)

Kram Anette och Melvin

Anna sa...

Karin&Anette:
Tackar och bockar jag ska hälsa henne:)
Maria:
Ja gör det om ni får chansen!! Vi fick "bara" två ultraljud, så vi filmade det sista, organscanningen. Sen satt vi hemma och tittade och lipade, gör det fortfarande när jag ser det, himla coolt att visa Skorpan det har du rätt i!