torsdag 22 mars 2012

[ANNA] Evening update.

Linus åkte förövrigt förbi Skorpans dagis på väg hem från jobbet och tömde hennes fack/låda. Nä vi kan inte komma nog fort därifrån inte;) Dessvärre måste vi förbi med en såndära Försäkringskassablankett (när den kommit) för magsjukevabben nu. På måndag börjar vi med inskolning igen, det är ju lite trist för det är ju inte så att vi kan ta ledigt hursomhelst. Turligt nog så har jag semester på måndag (hade ett par gamla semesterdagar från förra året kvar att plocka ut). Dock blir det nog inte fullskalig inskolning, hon är ju bekant med konceptet det är ju bara miljön som är ny! Åh åh nytt dagis med barn i alla åldrar, egen kock, stor gård i skogsbrynet med massor uteleksaker och framför allt en massa utelek! Som vi längtat!

Imorn: Sista vabdagen sen klassas Skorpan som smittfri, förmiddagstvättstuga för att ta hand om diverse sjuktvätt vi samla på oss. Hoppas hon får igång matlusten imorn, det är inte mycket som hon har fått i sig de senaste två dagarna alls, trött och hängig är statusen.

Nu: Bukowskis på 8:an uppkrupen i soffhörnet med min man, fint!

1 kommentar:

Lisa sa...

Va vad är det du säger, fel färg??!! Den är ju snyggast i kommunen ;-)
Visst självklart man jobbar i branschen. Skulle aldrig vilja jobba någon annanstans heller =)

Skönt att se att lillskruttan börjar bli bättre och att ni äntligen får komma till rätt dagis. Lite som att få landa på rätt plats =)

Ha en trevlig helg!