onsdag 21 mars 2012

[ANNA] Evening update.

En pruttig sketen jäkla dag tillbaka på dagis och vad händer *trumvirvel* johomenvisst, sjuk igen! Ta en vild gissning från ovan på vilket sjuk. Jo då visst serni. Ni hörde va jag sa, VAB igen. Linus var hemma så mycket under lunginflammationssjukan så nu föll lotten på mig. Ja eller idag är jag som tur är ledig men vi är ju inte välkomna tillbaka på 48 timmar så jag är hemma torsd/fred. Vi har för övrigt betalat nästan 2500:- de senaste två månaderna för en dagisplats vi varit på typ 6ggr. Man kan ju hålla sig för skratt.

Jag har påbörjat en mening om Skorpans dagis och tryckt backspace 5 ggr. Alltså jag kan inte förmå mig att skriva klart den meningen utan att få ett grandiost utbrott av Tourettes. Vi låter bli, det gör ju ingen skillnad. Låt det bli juni snart. Snälla.


Övrig status: Totalt utpumpad mamma som sov 05-06:30 natten som var sitter i soffhörnet och häckar. Lyckades somna en stund på dagen när Skorpan sov, somnade 13:40, vaknade med ett ryck 13:59 av att en granne smällde igen sin ytterdörr nåt så gudförbannat så den måste gått genom ramen. Så jag fick mig 20 minuter iallafall. Skorpan vakande också av smällen men somnade som tur var om igen..alltså att väcka någons barn är lite som att dra i den där nu-jävlar-bryter-all-hell-lose spaken, ingen väg tillbaka - nån kommer få en sån jävla utskällning.
Pappan som sov lika lite som jag och sen åkte till jobbet och drog ett 9 timmarspass har halat på sig pannlampa och löptights och givit sig ut i den mörka marskvällen. Spänstigt!
Barnet har somnat, trött och tagen av sjuka. Jag hoppas hoppas hon får en god natts sömn. Det behöver hon. Och vi.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Krya på lilla nyblivna 2åringen!!!!
Och om det kanske är till en liiiiten tröst så känner jag igen mig... I början av Aimees start på förskolan blev jag dessutom sjuk varenda jävla gång också. Dessa baciller är som odödliga epedemier som krossar varje småbarnsförälders normala sinnestillstånd till en nära-till-psykisk-sjukdom ;)

Anonym sa...

Nej men , jag liiiider verkligen med er.
Mina barn blev aaaldrig sjuka när de började på dagis.
Tror nog att ni är de enda i hela världen som råkat ut för detta. Stackare....!

Och att ni aldrig får sova ut. Guuud, måste vara oerhört påpfrestande och för att inte tänka på ert förhållande. Linus verkar ju få göra det mesta. Håll ut!!