fredag 2 mars 2012

[ANNA] Norrpan, tanter och kaxiga barn

Från och med idag så räknas Skorpan som smittfri enligt doktorn så vi har tillbringat dagen med Vilma och syrran i Norrköping hos våran mormor då vi alla var lediga. Vansinnigt när man tänker på det, tanten fick barn som fick barn som fick barn och att fortfarande få vara med och se det. Undra om man känner att man varit med ett tag då? Mormor är fortfarande pigg och fräsch och bor i själv i en bostadsrätt. Föreningen har en pool i källaren som de boende får låna. Mormor och hennes två väninnor i hennes ålder brukar ses en gång i veckan och vattengympa/simma lite, då är det 262 år i poolen samtidigt skrattar mormor. Alltså jag skulle andas ut varje vecka alla tre kommer upp ur badet vid liv..Andades ut gjorde jag i bilen hem också. När vi lämnade alla dyra antika prydnadssaker som hela mormors lägenhet är fylld med och två barn med myror i brallan. Vi hittade båda fröknarna i badrummet flinandes samtidigt som dom hällt ut papiljotter och hårnålar över hela golvet. Andades ut i bilen hem gjorde även barnen som snusade i kapp efter 10 minuters bilfärd. Den rofyllda färden hem slutade med ett ryck när jag fick fiska upp en gammal dam med sin cykel som trillade på övergångsstället i höjd med Barnhemsgatan. Jag och Maria satt och småpratade när bilen står stilla vid rödljuset helt plötsligt störtdyker den gamla damen med cykeln så jag sliter av mig bältet och hoppar ur bilen. Snart stod en väldigt tacksam dam på fötterna igen på trottoaren med en demolerad cykelkorg. Puh! Det såg otäckt ut först och man vet ju aldrig varför dom dära äldre trillar ihop jag kunde ju lika gärna fått ett en bruten lårbenshals eller ännu värre ett hjärtstillestånd på halsen.

- Har ni det bra i baksätet tjejor? frågar jag innan vi gasar iväg mot Norrköping.
-Blöööh får jag till svar.
Världens mognaste mamma räcker ut tungan tillbaka och kallar barnen för kisskorvar. När kiss och bajsåldern inträder på allvar är det förmodligen mitt fel. Äh finns ju många jobbigare saker att ha på sitt samvete. Kiss och bajs är ju kul. Kan till och med vara så att Vilma och Skorpan tycker det är kul i en kvart för att Skorpans mamma har förstört det förbjudna i det haha. 

 blööh på er själva jag orkar ju iallafall hålla mig vaken i en hel dag!

Det dyker nog upp lite fler bilder framöver! Nu ska vi kolla ännu ett avsnitt Walking Dead, sen På Spåret gjorde säsongsuppehåll är ju fredagstablån skamligt innehållslös! Önska oss en god natts sömn, vårat barn har hostat sig igenom nätterna i två veckors tid så vi är rätt nerkörda. 



Inga kommentarer: