lördag 3 mars 2012

[ANNA] Evening update.

sparven och jag pep iväg till min arbetsplats för en veckohandling medans Linus tvättade vår andra bil.
Det märks att hon är stor nu på riktigt, det är liksom inte så styrigt att uträtta saker med henne utan det är liksom mysigt med sällskapet. Vi sprang in i min kollega som glatt glutt-visade en begynnande bebisbula nr 2 under jobbskjortan, till hösten smäller det då blir det en rejäl babyboom igen! Vad märkligt det där är, att dom små krabaterna alltid kommer i kluster, det är som om folk gör upp i hemlighet lite och sen så bara nu kör vi alla på en gång. Hörni folk stilla sig, en i taget, vet ni hur träligt det är med garantidagis? Om vi nu klämmer till med en nästa så ska jag höra runt sen ska vi slå till när ingen annan ska ha. Jo så får det bli;)

Skorpan har för övrigt visat på ett lokalsinne ej ärvt från sin moder. Hon talar om var folk bor när vi är ute på promenad. Idag cyklade hon runt hela kvarteret på sin trehjuling, stannade utan för Malin&Mattias port och förkunnade; här bor bebis Ing-Gitt (alltså Ingrid är inte helt lätt att säga). När vi lite stressat småsprang förbi utanför Subways häromdan så pekade Skorpan in på tvärgatan; där picka [klippa] hår Issi [Cissi] visst vetni där ligger vår frisörsalong. 

För övrigt sånt som gör en så där särdeles glad är ju när folk tänker på en. Idag mötte vi en bekant trebarnsfamilj från Grebo i sandlådan, mamma hade surfat in på bloggen och sett att vi är Pampers-lovers (vilket dom inte är) sparat härliga blöjrabattisar till oss och lagt i sin plånbok och tänkt att förr eller senare springer vi nog å dom. Alltså det känns som man vid det här laget lagt en årslön på blöjor så då blir man ju skitglad när man bara så där får 160kr (!)rabatter. Bloggen du är allt bra att ha!
Nu: macka, te och Walking Dead. Imorn förmidda: skogsutflykt med familjen Eriksson, vilket den nu sovande Skorpan inte har en aning om, oboy! kommer hon att bli glad vid frukosten när vi talar om att hon ska träffa Olle!

1 kommentar:

Fru eriksson sa...

Jätte fina bilder på Skorpans vägg, Olle kommer allt att bli stolt när han hälsar på i skorpans rum någon gång!!!! Vi längtar till imorgon och berätta för Olle innan han skulle sova... Han undra om vi skulle åka nu direkt sen sa han, var är skorpan då!!!! Ses imorgon vi är pepp hela familjen