lördag 13 juni 2009

[LINUS] Varför?

Varför i helvete heter det Ö&B, när det heter Överskottsbolaget? Bör det inte då heta ÖB? Har aldrig sett att man förkortar City Gross med C&G. Jag får deja-vu-känsla, har säkert gnällt om det här förut. Men nu är jag tillbaks på jobbet, då börjas det igen.

Stort grattis till min kära fru som har kämpat hårt och äntligen förtjänat sin styrlapp!

6 kommentarer:

frugan sa...

Haha ja det där med Ö&B har stört mig sen det öppnade typ! Min egen teori är att det iallafall inte stör dom som handlar där....
puss!!

Johanna sa...

Försökte komma på en bra kommentar, men anna hade ju hunnit före med en mkt bättre än vad jag nånsin kommit på. ;)

Pelle sa...

Tror butikskedjan heter Ö&B Överskottsbolaget, dvs Ö&B kan stå för vad som helst. Är å andra sidan inte helt säker och vill inte tracka ner på gammalt hederligt hat så kör också på din linje.

linus sa...

finns säkerligen en hemskt logisk förklaring, men mitt krig mot billigt skit är evigt och blodigt.

Anonym sa...

Måhända var ursprungsnamnet Överskott och Begagnat? Ett företagsnamn som är rätt osmidigt och omständligt, varför det drogs ihop till en förkortning. Men, jag är långt från tvärsäker, I´m just speculating.

Anna: grAttisGRattisGrATTiS till körkortet!
Du bommade inte första uppkörningen vilket jag - förstås - gjorde. Det var någon struntbagatell om att min fickparkering, med bilrumpan först, inte fick högsta betyg. Men vad farao, bilen ville under inga omständigheter samarbeta genom att forma sig som en banan - för att sedan återgå till ursprungsformen - och liksom snajdigt glida in på den osedvanligt ynkepyttelilla parkeringsplatsen.


Annika - om Spike själv får välja

Anna sa...

Annika:
Tack!
Haha jag förespråkar Barbapappa-bilar. Då skulle det vara skitlätt att fickparkera. Tills dess kan vi nog bara drömma om bananbilar. Om jag hade behövt fickparkera hade inte jag heller klarat det första gången!