torsdag 25 juni 2009

[ANNA] Torsdag!

Idag har jag jobbat. På jobbet skrev jag en summa på fel rad och gav mig själv 47 minuters merjobb. Jag saluterar mig själv! Annars var det en bra dag på jobbet, det var sjukt varmt när jag cyklade hem från Tornby. Jag cyklade för fort, eller så fort som JAG tycker man ska cykla, över en asfaltsskarv vid Bergsrondellen. Det var inte alla påsar/väskor i cykelkorgen med på, dom valde att snabbt och bestämt lämna cykelkorgen utan förvarning. Jag förbannar bygget i Bergsrondellen. Jag väljer att ta ut det över bygggjobbarna och förbannar dagen dom föddes. Fan hur jävla svårt är det att sätta upp EN enda jävla varningsskylt nån gång. Vid det här laget är det inte helt omöjligt att på måndag är cykelbanan omdirigerad till över järnvägsspåret. Eftermiddagen spenderade jag och Malin på stan shoppandes. Jag har köpt världens finaste kofta. Det är så kul att Frida kommit in i gänget, det värsta är bara att hon jobbar i en klädaffär och att hon har sjukt bra smak. Hon borde modeblogga dagens outfit varje dag! Spana in henne här nedan! Efter turen på stan mötte vi upp med Johanna, Frida och Sara B och drack iskaffe. Jag har köpt jordgubbar till frukost imorron, både jag och min man är lediga! Vi ska bjuda syrran och Mackan på lunch för att fira syrrans födelsedag, göttgött!


Ljusblå tunn tröja från Gina Tricot med bikini-bh under, tokskönt i värmen, halsband Pilgrim. Jag lyckades bara fånga Johanna och Frida på bild. Sara fick oväntat besök och var tvungen att lämna oss och Malin hade gått hem.

3 kommentarer:

frida sa...

åh, man tackar så mycket för komplimangerna! det är ju uuunderbart att få ha kommit in i erat gäng!

va fan, man kanske borde börja blogga igen...

Johanna sa...

Åh jordgubbar till frukost, du vet allt hur man lyxar till det baby! Puss bästa du

Maria sa...

Här kommer tacket för rubriken på mitt blogginlägg ;) TACK!! hahah ditt mongo!
Kanske ska passa på o tacka för att du planerat att vi ska skaffa barn före vi köper hus! ;) Känns skönt att det redan är fixat och klart så behöver inte Mackan och jag fundera på det :P
puss på dig din spånskalle....