måndag 22 juni 2009

[ANNA] Midsommar Gripenberg del 2

Efter en lång och djup natts sömn i rödmålade stugor, startade vi midsommardagen med lite frukost. Efter det drog vi igång lite kubbturnering. Jag och Jessica visade sig vara ett oslagbart bra team! Men tur nog så vann killarna och tjejerna en varsin gång. Vi kubbade och gymnastiserade upp en rejäl hunger. Till lunch bjöds det pajbuffé och diverse goda tilltugg. Till efterrätt hade Saras kompis Emelie bakat en underbar hallonpannacottapaj. Visa av oss hade en del svårigheter med namnet. Känner ni saliven rinna till så finns den i kokboken "Sommarens söta" av systrarna Eisenman. Annars kan ni spana här, sjukt mycket läckerheter. Men om inte jag är blind så finns inte pajreceptet där dessvärre. Framåt eftermiddagen var det dags att tacka för oss, mitt jobb kallade på söndagen. Vi fick Frida som sällskap i bilen hem längs den slingriga,läskiga men jättevackra vägen.
Tack Johnny, Christina och midsommargänget för denna gång!





Mattias var helt säker på att han sett Jackie Arklöv i boden men det var ju så förbannat mörkt, så sikten var dålig. Bättre att skjuta lite på måfå först och kolla sen. Eller hur Clintan?


...eller nä det är ju bara lite hobbyversamhet i form av luftgevärsskytte. Det enda farliga med det var väl att ta sig förbi skottlinjen på väg till dasset. Väl inne på dasset kände man sig nästan säker.

1 kommentar:

linus sa...

HAHAHAHAHAHAHA för mörkt för jackie arklöv... jag dör...