lördag 27 juni 2009

[ANNA] Premiärdoppet!

Efter att ha inhandlat pastasallader på fiket packade vi in oss i bilen, men mig bakom ratten, och styrde ut från stadsbetongen. Målet var sol och bad i naturskön miljö! Jag skötte mig bra som chaufför enligt mig själv, frågar ni Mackan Maria eller Linus kan jag ha varit nära att backa ner i ett dike. Vi solade och slappade på stranden i säkert fem, sex timmar. Och jag har inte ens bränt mig! Solmosiga och trötta(vi lekte och skvätte vatten som treåringar) styrde vi tillbaka. Jag och Linus mötte upp Frida och Viktor och drog ner på stan för att köpa mat. Alla ville ha olika saker utom Frida&Linus så vi fick dela upp oss. Diverse rätter intogs på Viktor&Fridas balkong. En omgång yatzy och allmänt prat. Mycket trevligt! Nu är klockan elva och vi kom nyss upp till oss, vi ska kolla film. Ikväll är det riktigt kollektivstämning på s:t Korsgatan. Det är varmt så vårat sovrumsfönster står vidöppet, på balkongen under har Pelle lite fest. Så här lät det nyss; Timmy för fan du får väl hålla reda på din egna jävla cigg, bögfitta. Det är så mysigt och hjärtligt här hos oss. Dom fnittrar för övrigt som tjejer där nere. Imorn ska vi på kalas hos min syster, ryktet säger att hon bakat jordgubbstårta!

På kvällen blev det slappstil, på sommaren räcker det med ögonbrynspenna gött!

5 kommentarer:

Maria sa...

Ursäkta oss men stavar man inte yatzy på detta viset?!?! En skulle vilja få be att klaga på stavningen :P
En bugar och bockar för en trevlig dag vid vattnet...och vad det gäller jordgubbstårta så har en ingen kommentar på det ;)
Och som sagt, frågar ni oss i A:t så va Anna rätt nära o backa er i ett dike :P hihi
men du kör som en gud systeryster

puss på dig syrran

Johanna sa...

Åh det låter så myigt! Allt utom pelles line dvs, men den fick mig att garva! Puss på er

Anna sa...

Meh det stod faktiskt yatzee på en kartong hemma hos oss, men ändrar för lugnet;) Och om det där var nära döden så måste ni fan komma ut och se lite;)
puss

Anette sa...

Verkar som ni hade det riktigt gött igår ;) Härligt!

frida sa...

anna!

det är inte klokt vilket inflytande du har på mig! jag har fixat en ny blogg :)