onsdag 17 juni 2009

[ANNA] Tillökning på s:t Korsgatan!

Vi har fått måsungar!!! Två stycken till och med, kom och titta! Äntligen ulliga gulliga djur. Det vi haft hittills är en stor kloakråtta som jag ertappade med att äta sopor vi cykelstället när jag kom hem från krogen en morgon för ett par år sen. Vidriga spindlar som bor vi fönstren och i badrummet och en igelkott. Någon vänlig djurvän har satt upp en varningförmåsungar-skylt och byggt ett litet hus åt dom brevid mattställningen. Dom båda ungarna sprätter runt fram och tillbaka på gatan och piper oavbrutet. Så kör försiktigt nu!

Annars har jag och min man varit på stan och köpt en till födelsedagspresent och jag lurade på honom en skitsnygg tröja. Jag hämatde ut mitt körkort som kom med posten idag. Jag ser ut som en idiot på kortet, men jag syns knappt. Och det går ju ut snart, 2019. Sen köpte vi med oss lite Wok Away som vi åt i s:t Larsparken. Hem och tvätta kläder och nu stack Linus iväg till Skänninge på personalfest. Jag är inte sämre utan ska snart ner på stan och dricka vin.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är min smärtsamma plikt att informera mina medboende på S:t Korsgatan att Herr Igelkott är död. Jättedöd. Ett okänt antal bilar plattade, bokstavligen, ihjäl honom till närapå oigenkänlighet på Nygatan häromveckan. Ironiskt nog var det sannolikt Fonus skyltfönster det sista han fäste blicken på. Den lilla kotten hann kanske fundera över om han ville ha LHC:s logga på sin kista? (Jo, Fonus är serviceminded som få)
Usch, några dagar innan gullade jag med Herr Igelkott på min gård, mitt i natten. Först kände han inte igen mig, men efter ett par kippande andetag släppte han garden och vi språkades vid en evighet. Och nu är han all.

Anna: Måsungarna kräver jag att du håller kvar där borta hos er! De må vara ullgulliga nu, men snart har de för djävligt skrikande röster som gapar dagarna i ända.

Annika - Spikes bästa andrahandsmatte

Johannna sa...

Men å så söta, nästan lika söta som tejerna jag vinade med i kväll! ;)

Anna sa...

Annika: Förhoppningsvis vill han inte ha LHC på sin kista utan en stor tallkotte eller möjligtvis Tina Turner, usch dumma hårda bilar att inte köra långsammare! Hahaha jag vet i samma ulligagulliga tanke kom jag på att fy fan va dom låter när dom är stora:( Jag har köpt öronproppar nu!